Translate

måndag 18 april 2016

Hemma igen

Tidig morgon igen för att köra hemåt i rimlig tid. Igårkväll var jag helt trött och utmattad, men på samma gång så nöjd och glad. Det var lite sorgligt att skiljas från svåger Arne och Lilian, det har varit så trevligt.


Lilian med morgontidningen efter vår frukost.


Huset dom bor i med Friggebod och växthus på framsidan. Vi har bott som kungar i deras sovrum.


Arne har skött tvätten, medan Trixie övervakar.


Hej och tack säger vi!



Vi hämtade min syster Anita i Sollentuna och stannade för fika vid Brahehus. Idag var vädret inte så skönt, mulet och blåst så vi fick fika inomhus.


Det gick jättebra och vi var hemma lite före fyra. Det är alltid skönt att komma hem när vi varit borta.


Jag har packat upp och fotat alla mina layouter som jag gjort. Jag börjar med att visa de ATC-korten jag fick i utbyte mot de jag gjorde. Fantastiskt fina och välarbetade (i motsats till mina).


Idag visar jag en layout till utmaningen att använda bara två färger. Då använde jag en skiss från Stuck?!



Jag använde svart och rött och papper från Glits som jag köpte från Butiken på plats, Engströms Artstudio AB. Lite olika dekorationer och washitejp, band, stjärna och tejpen nertill fick jag av Anna. Ett kärt foto på mitt barnbarn Wille.

8 kommentarer:

  1. Great job with the sketch, love your page elements! Thanks for joining us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni kan sova ut ordentligt idag nu!! Förstår att det är tråkigt för er att skiljas åt!! Härlig rese fika igen trots att ni fick ta den inne :) Och så din så härliga duokromatiska layout. Dom pappren är så läckra, glad att du visade mig dom och glad att jag kunde beställa dom :) Gillar bokstäverna i titeln och fotot på lilla Wille är bara så ljuvligt!! Roligt att jag kunde bidra med något till den också... Ha en bra dag!! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, hoppas du får pappren snart, du kommer att använda dom helt suveränt. Jag är själv nöjd med den layouten, kryss i taket!!! Berodde nog på bordskamraten. Kram

      Radera
  3. You layout is adorable! Thanks for joining us at Stuck?!

    SvaraRadera
  4. Love your background work on this one and all the different textures of embellishments. Perfect! Thanks for being part of the inspiration over at Stuck?! Sketches!!

    SvaraRadera
  5. So FUN!! Love your background work.
    Thank you for joining us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  6. Such a gorgeous page, love the red, black and white. Thanks for playing along with Stuck?!

    SvaraRadera