Translate

lördag 16 april 2016

Scrapträff och ett kärt möte

Så var äntligen denna dag kommen, min första scrapträff och möte med min scrapvän Anna. Arne och Harald skjutsade mig till Spånga på morgonen, tacksam är jag för att slippa köra i Stockholm.


Nu fikar vi!!!!!!


Ett sjuttiotal kreativa kvinnor samlades här kl 9 på morgonen.



Något suddig bild, men dessa tjejer hade ordnat och såg till att allt fungerade. Vi fick en frukost först, kaffe hela dagen, eftermiddagsfika, godis på borden, fem olika utmaningar, fantastiska priser från sponsorer och en härlig stämning. Inte att förglömma en rolig tipsrunda som blev inomhus för det började regna.



Anna och jag satt mitt emot varandra och så här såg det ut på våra bord.



Vår grannes bord.......


Koncentration. Äntligen fick jag se hur Anna bär sig åt med sina fina lösningar, så roligt.


Till en av utmaningarna fick vi köpa en ängel som vi skulle göra ett kort eller tag av. Inkomsten där gick till ett projekt i Afrika där en man jobbar för kvinnor och barn som våldtas. Tyvärr har jag inte pappret med mig hem och kan inte riktigt redogöra för det, men jag hade hört talas om projektet och det kändes väldigt bra att kunna vara med och stötta det. Bra gjort av tjejerna som ordnar detta. Man kunde sedan välja om man ville skänka även kortet till projektet och det gjorde både Anna och jag. Därför fotade jag mitt redan nu. Det andra jag gjorde kommer efterhand, men jag kan säga att tyvärr, så vann jag inget pris, dom var avundsvärda, men så duktiga scrappare fick dessa. Vi fick alla rösta på   tre av utmaningarna medan arrangören valde ett och företaget på plats, Engströms Art valde ängelutmaningen. 

Jag blev hämtad vid halv nio ikväll och imorgon är en ny dag där med nya utmaningar och möten!

2 kommentarer:

  1. Härliga foton;-) Tänk att det äntligen blev av att vi fick ses och scrappa ihop♡ och idag vann du ju dessutom ett pris för din fina layout!! Tjohoo!!! :-) Tack för en underbar helg! KRAM ♡

    SvaraRadera
  2. Såå kul att se alla foton från träffen, jag har kollat igenom alla dina inlägg från helgen). Ja jag är avundsjuk!! Nästa år ska jag med ;) Blev lite full i skratt av ert bord... Det kändes väldigt bekant. Har dock inget minne av att det är Anna som inkräktar på någon annans bord, det brukar vara jag :-) Kram Carina

    SvaraRadera