Translate

tisdag 19 april 2016

Ullared

Jag får erkänna att det var en dålig tajming, det var tungt att stiga upp imorse för att åka buss till Ullared för shopping. Jag hade bokat detta tillsammans med mina svägerskor Karin och Inger för ett bra tag sedan. Asplunds buss gick strax före halv åtta och vi hade fem timmar på oss att shoppa. Jag fattar inte vad jag höll på med, men jag hann inte med det jag ville.


En väldigt snabb lunchpaus i Salladsbaren.

Vad gjorde jag egentligen? Hela tiden var jag sådär lite irriterad, folk är galna. Detta kulminerade när jag skulle betala mina varor, det var så trångt och en kvinna skulle prompt ta sig förbi min vagn (vilket inte gick). Jag försökte lösa det utan att det gick med resultat att jag fick springa hit och dit för att få mina varor i vagnen. Karin hade lovat att passa min vagn så att jag kunde smita in en liten stund på Panduros Outlet och när jag kom ut kom jag på att jag glömt min ryggsäck när jag packade varorna. Panik!!! Jag hade min kamera och objektiv i den. Vad jag nu skulle med den, nästan inga foton blev tagna. Sedan följde en jakt och efter att ha letat upp kassan, stått i kö och så småningom identifierat mig fick jag tillbaka ryggsäcken. Då var det försent för Panduro och vi hann precis med bussen.


Hejdå Ullared, sedan somnade jag.

Idag är det tisdag så det blir en layout till Veckans Skiss som jag gjort innan helgens träff. 


En trevlig skiss tycker jag så häng nu på ni som scrappar.


Jag har använt vit CS med miststänk, papper från Studio Callico och maskinsöm runt och över titeln som jag klippt ut. Foto på sonen Joel och barnbarnet Jonathan, ett härligt foto!

8 kommentarer:

  1. Alla människor har en gräns för vad man orkar och det var tydligen din..Och Ullared är ju inte det bästa att vara på när hjärnan är nöjd på intryck....Gunnel

    SvaraRadera
  2. Undrar hur länge ditt hjärta och blodtryck skall klara sig med din vilda framfart i livet. Ta hand om dig så du håller länge för dina nära och kära. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man får leva så länge man lever annars blir det trist. Tack Ulla, kram

      Radera
  3. Haha! Ja ibland blir det lite för mycket :-) Nu får du ta några lugna fina dagar! Underbart läcker tolkning av den fina skissen. Gillar färgerna massor och din titel är tok snygg. Härligt med färgstänken på bakgrunden. Och fotot! Man blir så glad av den !!! Kram på dig ♡ Anna :-)

    SvaraRadera
  4. Nu får du lugna dig ... Vi får väl åka på spa några dagar😎

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som ett roligt förslag! Kram

      Radera