Translate

lördag 26 augusti 2017

Euronäsdag

Ett politiskt påhitt med egna Höganäspengar som man får rabatter på, eller något sådant. Iallafall var det en sådan dag idag med fokus på barnen. Men först tog jag en promenad med dotter Mia på förmiddagen. Alltså det där med träning och promenader är ju färskvara och som jag skrivit massor av gånger så känner jag det i leder och muskler så fort jag är lat.


Det var spätterace med segelbåtar i hamnen idag, dessa väntar nog på start för det är sällan båtarna går så vid badet, det är ju inte farleden precis.



I Lerbergets hamn var det jolletävling. Roligt att det är lite återväxt på seglarna.


Som vanligt blir det mest prat och inte så mycket fotat.



Vid lunchtid började programmet på Kyrkplatsen och Arnbergs plats med lite allt möjligt.


Jag stod på balkongen och fotade lite. Mia stod därnere och väntade.


Höga hopp, tjejen syns knappt däruppe i luften.





Och här kom familjen Sjöberg. De skulle äta lunch på Ciabatta så jag gick ner och fick vara med. Det var varmt och skönt väder idag.


Barnbarnsbarnen Alva och Alice hade mina stickade tröjor på sig, så glad jag blev att de används, dessutom tyckte jag de var överraskande fina.


Edith låg i vagnen, men det var inte så roligt någon längre stund.


Det var barnloppis och töserna fick var ett stort gosedjur av farmor Mia som föräldrarna blev jätteförtjusta i.





Alice fick sockervadd, hua, hon åt inte upp det!


Vars en fjäril av ballonger. Vi gick sedan upp till mig och fikade allihop, Hanna och Jonathan fick köpa med en kaka. Nu måste jag snart baka så jag har något hemma.





Jag hade köpt lite nya spel på Ullared som testades.


Barnbarnet Sanna kom också upp, hade med sig en del kläder för lagning och en låda alldeles nyplockade färska hallon, tack! Vi kollade kameror i telefonen.


Efter denna dag blev jag helt slut, fattar ingenting, men så roligt att få vara tillsammans! Älskar när alla kommer upp till oss.

2 kommentarer:

  1. Härligt härligt!! Önskar jag också kunde kika in bara sådär!!! ♥️ Vilken mysig bild på dig och lilla Edith. Mmm dessa gosedjur ... dom förökar sig här hemma hur jag än försöker stävja det!! 😂 Saknar dig!!! KRAM 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så mysigt det hade varit, trist att det inte går. Jag hade behövt din inspiration i verkliga livet, scrappandet går inte som jag vill. Haha, ja barn under ena armen och kaffekoppen i den andra handen! Kram

      Radera