Translate

måndag 28 augusti 2017

Måndag

Då har jag testat nya frissan, det blev lite annorlunda, men känns ganska bra ändå. Det är så jobbigt att gå till ett nytt ställe så jag får nog köra på där. Jag tog en promenad i anslutning till klippningen.


Jag känner mig helt förvirrad just nu, tog Nikonkameran med mig och bytte till makroobjektivet och tänkte ta lite makrobilder. Jag höll på med dessa kottarna jättelänge och fattade inte varför det inte gick, jag saknade en inställning och ändå tog det jättelång tid innan jag kom på att jag tagit fel objektiv. Jag börjar tro att det är ett allvarligt fel på mig.


Jag kände för ett besök på kyrkogården och minneslunden. En stor fågel kom på besök, jag tror alltid att det är far.





Ja, så ungefär....


Samma bild i svartvitt och färg på fina Mursten, jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken som är bäst, vad tycker ni?


Jag fick besök idag också, barnbarnet Jonathan och Alva kom för att hämta det jag sytt. Alva hade med sig gosedjuret som gått sönder i tvättmaskinen. Hon var så nöjd när hon gick hem med den lagad. 


Annars har jag kämpat med scrapbookingen och tvättat. Harald har varit på Hudkliniken i Helsingborg, nu börjar samma provtagningar som i våras. Jag blir så trött! Olika besked varje gång och olika bedömningar.

6 kommentarer:

  1. Jag tycker att Gruvtorget är bäst i färg. Undrar vad andra kommer att tycka, intressant? På tal om hud Titte så har jag blivit av med vad det heter på Knutpunkten där du har kollat upp hudfläckar. Jag tänkte ta tag i mig själv och gå och kolla upp alla mina fläckar. Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den där roströda tegelfärgen är ju så fin och går ihop med alla de gamla fastigheterna där. Spännande att se hur olika känslan blir. Bra att du gör det Ulla, dessutom ett trevligt ställe att gå till! Kram

      Radera
  2. I såfall är det nåt allvarligt fel på mig också!! Glömmer och rör till det mest jämt!! Ja du båda är så fina på olika sätt... den svartvita är ju mer dramatisk.. Mysigt m besök men trist m alla provtagningar igen!! Kram 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, kanske personligheten?? Fast det känns som det blir värre, ingen bra prognos för dig alltså haha! Ja exakt, liksom en helt annan känsla i det svartvita fotot. Kram

      Radera
  3. Jag tycker att det svartvita fotot är snyggast (jag är personligen inte förtjust i Mursten) men om man tänker fotografiskt...och förvirrad blir man ju ibland när man har för mycket kring sig..du har ju 100% runt dig hela tiden och jag fattar inte hur du överhuvudtaget kan hålla rätt på så mycket..så du behöver nog inte oroa dig :) Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för den trösten Gunnel! Kul att du gillar det svartvita! Kram

      Radera