söndag 1 juni 2014

Bryggsegling

En fin dag igen och jag tog emot barnbarnen i båten. Harald var på utflykt med svågern och Filmklubben, en heldag på Råå. Ett kort besök hos syrran för att kolla hennes garderobsmonteringsframsteg. Hon har lyckats, bra gjort! Vad härligt det är att ha så nära till varandra. Jag lagade lunchen och tog med ner till båten. Jag gjorde det enkelt, delade kycklingfilé i mindre bitar, kryddade och penslade med soja och sweet chilisås (samma som häromdagen, god repris) och gjorde en pastasallad. Till pastasalladen tog jag vad skafferiet erbjöd, blandade kokt pasta med gröna ärtor och purjolök och gjorde en sås av gräddfil, majonnäs, pesto, salt och peppar. Alla barnen tyckte det var jättegott, Wille ville att jag skulle göra detta igen! 
Alex och Amanda

 
Sanna och Ebba

 
Pojkarna, Charlie och Wille fiskade större delen av tiden, tänk vad det kan vara roligt. Nu finns det massor av stora krabbor. 
Sanna, Ebba och jag skulle bada, men till slut blev det bara jag.

 
Vi fick besök av Ulle och Sune och även Andreas. 
Det blir fort trångt i båten, men det är så roligt när barnen gillar att vara med. Jag känner mig så nöjd och glad.

1 kommentar:

  1. Du säger att du är nöjd och glad för att barnen gillar att vara med, men vilken lycka för barnen att kunna vara med er både att bryggsegla och vad det lider även ut och segla mm. De ser verkligen nöjda och glada ut.

    SvaraRadera