torsdag 26 juni 2014

Störda rutiner

I min profession vet jag ju att miljöbyte och störda rutiner inte är bra för gamla människor och även om jag inte är sååå gammal så vete fan om det inte gäller även 65+. Jag är helt förvirrad och stresskänslig och vet knappt vad jag håller på med. För en stund sedan hittade jag inte min kamera och skulle ringa Harald för att fråga om jag glömt den hemma. Då satte jag på kameran i telefonen och satte den till örat!!!!!!!! Kanske onödigt att tillägga att Nikonkameran var här. Så därför blir det ändå några bilder från dagen. Harald kom imorse för att vara med Amanda medan jag skötte mitt stryk- och städuppdrag. Det var nog ett bra byte för Amanda, de satt i solstolarna, badade i poolen och snackade medan jag arbetade. Jag hann också med en liten stund där.


 
Jag sprang omkring och letade efter kaninen och var helt övertygad om att han hade lyckats rymma eftersom jag såg att nätet ner till nedre tomten var lite öppet. Men, vi hittade honom, jag tror han sökte skugga. Amanda och jag har cyklat flera vändor idag och det är roligt att hon kommit igång och cykla. Vi pausade med en glass.

 
Vi var hemma hos oss och åt middag, ganska skönt att laga mat i egna köket också kunde jag samtidigt packa inför vår segling. Harald kör ner imorgon så att vi kan sätta undan bilen. Tyvärr verkar inte vädret bli så bra när vi äntligen kan segla iväg, men vi får väl anpassa oss, det är vi vana vid.

 
Amanda och jag avslutade sedan med en promenad med Hilda också blir det sista natten på Sandflyget nu.

6 kommentarer:

 1. Efter denna vecka, som nog varit rätt så avkopplande för dig även om du ställt upp för Amanda (du har ju inte slitet i trädgården mm), så hoppas jag att ni får det riktigt fint ute till havs vart ni nu än tänkt er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avkopplande vet jag inte precis, inget kroppsarbete, men huvudet och psyket håhåjaja!

   Radera
 2. Hej!
  Ja förvirrad kan man bli ibland. Leta efter saker, men till sist brukar de komma fram! Hoppas åska och tromber försvinner innan ni ger er ut på havet. Här har vi bara haft en rejäl åska men många störtskurar. Men rent och fint ute! Ha en bra resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är nog bara att vänja sig.

   Radera
 3. Du behöver verkligen komma ut på havet och slippa allt ett tag...där blir det förhoppningsvis bara seglingen som är i fokus....Önskar er sköna dagar och mycket sol....hur länge ska ni vara iväg?....Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi vet inte riktigt, men ska vara i Fjällbacka i månadsskiftet juli-augusti sedan seglar vi hemåt.

   Radera