tisdag 24 juni 2014

Motorn är igång!

Jag sov som en gris på Sandflyget medan Harald tog emot motormannen och nu är motorn igång igen, tack och lov. Nu är vi redo att segla så snart vi är klara med att stötta Amanda. Harald fortsatte göra iordning i båten efter allt mekkandet och körde ner en massa kassar som jag packat. Nu börjar vi längta riktigt mycket efter seglarlivet igen. Jag gör så många dumma saker just nu så jag börjar bli oroad, fast jag vet att det beror på att jag är så splittrad i tankarna. Imorse kokte jag kaffe och glömde bönorna, håhåjaja, det värsta var att jag nästan drack hela muggen innan jag reagerade. Jag glömmer allt och jag hör inte, dags att kolla hörseln kanske. Efter en riktig sovmorgon fick jag besök av vännen Margareta och då blev det en riktig kopp kaffe ute i solen i trädgården.

 
Amanda och jag tog en promenad med Hilda hem till Mia för att jag skulle välja ett antal böcker till seglingen innan hon åker till Gran Canaria imorgon. Jag fick låna Mias cykel och for hem för att hämta grejor, det verkar vara helt omöjligt att få med allt jag behöver. Jag var inbokad för en tarmundersökning på Delfinen och skulle köra Microlax och herregud, det gick i ett hela tiden. Jag fick iallafall gjort undersökningen, jäkla skönt att ha det gjort och kunde pusta ut. Tyvärr måste jag fortsätta med en större undersökning, men det blir först efter vår segling.
För att hitta på något roligt för Amanda gjorde vi en repris hos Flickorna Lundgren och Mia ville följa med. En jättehärlig tur och så mysigt.


 
Hemma igen kom regnet efter en solig fin dag. Vi hade bestämt att grilla och där stod Harald i regnet. Vi åt inne, det var gott ändå, tunna revbensspjäll med nypotatis och en gräddfilssås med sallad.

 
Jag har helt glömt att visa mitt bidrag till söndagens inlägg i Allt Om Scrap, http://tidning.alltomscrap.se/2014/06/tutorial-vattenfarg.html
Temat denna söndagen var att använda vattenfärg  och så här blev min med foto på Alva

 
 

2 kommentarer:

  1. Så härligt att fika i trädgården! Var nu rädd om dig, lilla mamma!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var det, tack Mia, jag gör mitt bästa!

      Radera