Translate

fredag 2 januari 2015

Den blå planet

Jag blir bara så jäkla trött på mig själv.... varför kan jag inte hålla reda på något i dessa tider? Så fort jag ska göra något blir det kaos och jag är helt förvirrad. En sak är säker, jag håller på att bli gammal även om jag inte har förstånd att fatta det. Idag skulle vi åka till Den blå planet i Köpenhamn med barnbarnen Wille och Charle och jag förberedde igårkväll med att bl a sätta mitt kamerabatteri på laddning. När vi hade satt oss på tåget i Helsingborg och jag skulle ta mitt första foto hade jag glömt att sätta tillbaka batteriet!!!! Vid ett sådant tillfälle när jag skulle ha många fina foto att bl a kunna scrappa. Jag säger bara att det var skönt att Harald var med, då var vi ju iallafall två som kunde virra runt. Det blev en del kassa foto med mobiltelefonen och en del bra filmer med Haralds GoProkamera, så fick det bli. Det var iallafall fantastiskt fint där och verkligen värt ett besök, det är nordeuropas största akvarium.  Jätteroligt att kunna titta på alla kända fiskar av alla slag.






 
Vi pausade och åt Fish and ships i restaurangen.

 
Vi fick återuppleva en tropisk regnskog.




 
Charlie blev emellanåt väldigt trött......

 
Hammarhaj

 
Rockor av olika slag tillhör mina favoriter även om de skrämt slag på mig ute i det riktiga havet.

 
Lustiga djur som bara flyter omkring.

 
Det blev en bra utflykt trots avsaknaden av kameran, jag får ju bara smälta det, inget att göra åt. Inatt sover jag hos Sanna och Charlie eftersom föräldrarna är på egen utflykt.

2 kommentarer:

  1. God fortsättning nu på det nya året och ni fortsätter i samma takt som 2013, vilken energi ni måste ha som ni kan plocka fram när det behövs, men jag vet att när det gäller barn och barnbarn så kommer energin av sig själv (man känner sig behövd antagligen). Ni ser ut att ha haft en jättefin dag tillsammans.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det kan jag rekommendera att åka med barn!

      Radera