Translate

fredag 16 januari 2015

Fredag kväll

Efter en sådan dag är fredagskvällen efterlängtad. Om jag saknar något av arbetslivet så är det känslan av att åka hem på fredagen för att inte tala om dagen före längre ledighet. Idag kändes det lite av det fast ändå inte.
 
 
Lite gott på fredagskvällen, goda ostar och portvin.
 
I veckan gjorde jag klart en layout till Artasticchallengeblog, http://artasticchallengeblog.blogspot.se/2015/01/hello-january-its-brand-new-year.html 
Det är ett härligt foto som inspiration och min layout blev såhär. Jag inspirerades av det roliga, tuffa och ungdomslekar och visste precis vilket foto jag ville använda.

 
Färgerna är från Willes ansiktsmålning, gul cardstock och mönsterpapper från K-design och något annat som jag glömt. Jag stämplade på cardstocken och stänkte färg. Fotot som sagt på barnbarnet Wille för några år sedan.

 
Jag besökte kusin Gun på sjukhuset och hade gjort ett kort till henne. Nuförtiden får man ju inte ha blommor med och jag tänkte detta kortet på hennes familj kunde vara roligt att ha på sängbordet. Inuti har jag skrivit lite till henne. Jag är glad för att jag fick komma dit och säga hej och prata en stund. Jäkla skit alltihop!

 
Innan dess for vi till Väla köpcentrum, vi skulle göra några ärenden på ställen som inte finns i Höganäs och växla pengar på Forex inför vår resa. Först hämtade jag min telefon som jag glömde igår, förra kalaset vi var på glömde jag också min telefon, snart får jag ha den i ett snöre runt halsen. Ska kanske sy en sådan? Alltså, för sådär 10-15 år sedan kunde man ju inte glömma sin telefon borta eller hur?

 
Jag vet inte det!

 
Vi pausade med att äta lunch på Ikea, jag fisk som vanligt och Harald schnitzel, vi slår på stort och hoppar över köttbullarna!


 
Jag var också på Specsavers och kollade mina glasögon och gjorde en synundersökning eftersom jag inte ser så bra. Inget fel på glasögonstyrkan, jag tror att det är allergi och för torra ögon som spökar. Jag får inte mina glasögon rena och fick nu veta att man absolut inte skall tvätta dom med diskmedel som jag gör om man har fotokromatiska glas. Det gör att de blir statiska och drar till sig smutsen direkt. Vad betyder det? Jo, att jag fick köpa rengöringsspray för 105 kronor!

 
Vi åkte vidare till våra vänner på Chantalle och fick en trevlig fika med dessa premiärgodsaker.

 
Harald försöker få ordning på en dator som vi fått av dottern och han lyckades till slut. Ikväll använder jag hans dator, men imorgon ska jag lämna in min och försöka prova Mias. I övrigt ska jag vila mig imorgon!

23 kommentarer:

  1. What a great page, love the grungy, boy feel of your layout and your background is fabulous. Many thanks for playing along with us on ARTastic this month.

    SvaraRadera
  2. You have created a fabulous page. Such great background work. Thanks for joining in with us at ARTastic.

    SvaraRadera
  3. A great masculine take on the challenge. I love the colour combo & all the embellies. Thanks for joining us at ARTastic :)

    SvaraRadera
  4. Lovely well composed page. Love the layers. Thanks for joining the ARTastic challenge this month.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you everyone for your great responce!

      Radera
  5. Vad häftigt med en gul bakgrund! Roligt med omväxling mot vit bakgrund som jag oftast halkar dit på :-) Måste våga ha mer färgad cs jag också. Läckert också med det stämplade och remsorna av mönster papper. Som alltid så många mysiga detaljer. Gillar kortet väldigt mycket, färg upplägg ja allt:-) Dessutom fick jag tips IGEN om en för mig ny utmanings blogg! Var och hur hittar du alla härliga sidor? :-) Du fortsätter väl att blogga på er resa? Blir tomt utan dig annars ju ;-) KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! När jag kom med AlltOmScrap upptäckte jag många sidor via tjejerna där. Många av dom, varav några har lämnat nu, är designers på en del utländska bloggar så då har jag börjat hänga på där. Kul att du också tolkar, vilken rolig värld detta är! Jo, haha, jag ska blogga om det fungerar med wifi. Kram

      Radera
  6. Vilken cool layout!! Thanks for entering our january challenge at ARTastic this month!
    Hugs stina

    SvaraRadera
  7. Å hvilken fin LO du har satt sammen her. Flotte farger, kul pynt og stilig bilde. Så bra at du lot deg inspirere av vår utmaning, tusen takk for at du deltar hos oss på ARTastic. Håper å se dine sider igjen hos ARTastic :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, en väldigt inspirerande bild ju! Jag älskar utmaningar så jag hänger säkert på!

      Radera
  8. Kjempeflott side....herlige farger og tøft oppsett....og et kjempekult bilde ! :D

    SvaraRadera
  9. I REALLY like your ARTastic page a LOT. The colours look great & that bg stamping is just perfect for your page. Thanks so much for joining us in the challenge this month:) AND...loved looking at your other photos, especially that nice salmon Ikea lunch!!!!

    SvaraRadera
  10. Jag fick tipset för glasögon av optiker att använda handtvål i stället för diskmedel - lite billigare! /Birgitta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man vet aldrig, hushållspapper frågade jag, ja vissa som inte ha vissa ämnen. Hur ska man veta det undrade jag och då log hon och ryckte på axlarna!

      Radera
  11. Love how you have used the inspiration for your page. Lovely design and a great boys page. Thank you for joining in at ARTastic
    Mary

    SvaraRadera
  12. This is a fun, and funky page. I love how you've used the colours to highlight your fabulous photo. A great boy's page, Thank you for joining in at ARTastic. Cheers, Di

    SvaraRadera
  13. Great boy layout. Love the grunge feel. Beautiful photo. Thanks for joining our challenge at artastic this month.

    SvaraRadera