Translate

lördag 3 januari 2015

Lördag

År 2015:s första lördag, den får inte visa vägen för den kunde varit bättre. Att vakna borta efter en dålig natts sömn, deras julstjärna tändes med ett klick på timern vid 7-tiden känns lite jobbigt.  Jag stapplade kissnödig ner från trappan och vrickade foten på nedersta trappsteget. Tre djur som pockade på uppmärksamhet, det är jag inte van vid, hemma har jag ju bara Harald, haha. Men, visst är det underbart med ett nytt orört år och jag har lite riktlinjer som jag ska försöka hålla.

 Vad kan inte bättre symbolisera tiden vi har framför oss? Fotat hemma hos dottern idag.

 
På vår balkong såg det ut såhär och det var väl likabra det, jag vill bara bli av med julen nu.

 
Jag har gjort en layout som jag inte blev helt nöjd med, men jag känner mig så gnällig med det, måste hitta min flow där snart. Foto på mig och min syster Anita. Nu tar en sortering vid igen i mitt scraprum, jag har fått ett skåp av dottern som ska underlätta en aning. Med sortering följer städning så det blir mitt jobb imorgon och att försöka komma igång med mina scrapuppdrag.

6 kommentarer:

  1. Underbar bild på tulpanerna, lånar nog den som inspiration till nån LO, ljuvliga färger! Jag tycker din LO är läcker jag! Älskar bakgrunds pappret i grönt! Mysiga detaljer och lekfullt och ändå så samstämt! Du är ju så duktig. Var snäll med dig själv nu. Kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Tack för tipset om färgkombon, jag är dålig på att använda mig av naturens färger, men naturen vet ju vad som är fint ihop.

      Radera
  2. Nu blir det bara bättre! I dag skiner solen! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, blev extra glad när jag läste din kommentar!

      Radera
  3. Ja, var snäll mot dig och njut av livet!

    SvaraRadera