Translate

fredag 27 mars 2015

Fredag

Fredag igen, lycka för många och dessutom påsklov! Dessutom, imorse när jag tittade mig i spegeln tyckte jag för första gången att jag börjar se någotsånär normal ut, inte helt, men på god väg.  När jag sedan tittade ut genom fönstret här kom en påskleverans till torget, det är svårt att inte bli glad.



Ärende och en kort promenad fick det bli i vårvärmen och jag klättrade upp i båten för första gången denna våren. Vilken underbar känsla!


Idag var jobbet i full gång, men vi tog en paus tillsammans.






Jag tog även en stund med att ligga på bryggan längst ut och njöt.


Svärdotter Petra med barnbarnet Ebba kom upp en stund med en fin blomma. Jag är helt överväldigad  över hur snälla och omtänksamma alla är, jag är ju inte på något vis allvarligt sjuk, fast jag skrämde väl upp alla nära och kära.


En tur med Hanna till Kristinas Scrapbooking i Ängelholm, det blev det enda idag när det gäller scrap. Vi köpte lite till det kommande bröllopet och jag fick ju med hem lite eget också.
Ikväll är det vila och lugnt.



En trevlig helg och kommande påsklov önskar jag er alla!






4 kommentarer:

  1. En kommentar till blev det! Ni har inte missat något än med båten på land. Vi tog en tur idag för att se att allt fungerar. Det gjorde det men usch vad kyligt. 5 grader varmt i vattnet! Härligt att du börjar bli bättre! Än en gång önskar jag Harald o Dig en riktigt Glad Påsk. Kram från Maj-Lis

    SvaraRadera
  2. Men vad GLAD jag blir att läsa att du känner dig bättre!!!! Otroligt vackert påskris. Vilket jobb att sätta dit alla fjädrar.... Mys med scrap shopping :-) Det skulle jag ha gjort också för Jenny har 1års jubileum imorgon men vi gjorde en resa ner till Nässjö för att besöka äldste sonen som studerar här. Är ju viktigare än scrap det ändå :-) Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det absolut, en lång resa, men så roligt att få hälsa på! Kram

      Radera