Translate

söndag 8 mars 2015

Vårsol

Ett helt underbart vårväder hos oss idag, en bra bit över 10 grader varmt. Det gick absolut inte att vara kvar inomhus och jag tog först en promenad och hälsade på mina söner en liten stund. Jag får passa på på helgen då dom inte jobbar.



Mycket folk var ute och tog vara på solen på olika sätt.


Hos sonen Andreas blev det en kaffestund.



Barnbarnen Charlie och Sanna hade haft sovmorgon och det var brunch som serverades.



Hunden Sune gjorde sitt bästa för att få vara med.


Även katten Cozmo, hur han nu kunde nå upp till bordet.


Hos sonen Joel var det bråttom med olika aktiviteter så det blev ett kort besök. Jag kollade in trädgården som jag kämpade med förra våren och snart är det dags att jobba vidare.


Här ska det bli en tillbyggnad till huset och det är en del att göra innan dess.


Joel har jobbat hårt i trädgården och mycket mer är fällt och skall forslas bort.


Denna delen ska helt tömmas, det gjorde vi inte förra året, annars har sprutningen gjort sitt på alla björnbärssnår.


Några få blommor har klarat sig från det.
Jag gick hem och fixade kaffe och matsäck och cyklade ner till båten där Harald höll på. När jag kom dit satt han ed sonen Fredrik med familj på gräsmattan, så härligt!




Årets första fika ute, åh vilken härlig tid vi har framför oss. Vi satt utanför Höganäs Roddförening där jag tillbringade en del av min tonårstid. Där precis står vår båt på land ett tag till.


Nu ska ni inte tro att jag inte scrappat idag. En layout blev klar och det är till en tävling hos Scrap och Ting, http://scrapochting.blogg.se/2015/march/tavling-med-temat-pastellfarger.html. Tävlingen är med tema att använda pastellfärger.


Jag använde vit cardstock som bakgrund som jag färgade med lite akvarellfärg. Mönsterpapper och dekorationer från My Mind´s Eye som jag nyligen köpte hos Scrap och Ting. Foto på barnbarnet Charlie.





6 kommentarer:

  1. Vad roligt att du ville vara med!
    Jag kan inte göra annat än att hålla med att just pasteller är extra fint såhär års. Du har också fått till det jättefint måste jag säga. Så fint med den bakgrunden och pilarna som binder allt samman. Ett plus var ju att du använt detaljer från butiken och du får därmed två lotter.

    Önskar dig en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. På bild nr 3 så har du lyckats få med våra jättetrevliga grannar, som är flitiga att ut och gå. Jag såg dig när du cyklade ner och tänkte nu har båtlivet börjat och håller med om Vilken härlig dag!

    SvaraRadera
  3. Åååå vilka ljuvliga bilder! Vi ha ju också rätt varmt för årstiden men inte som ni inte :-) Jätte fin LO också! Såå fina papper du köpte. Härligt upplägg! Efter eget huvud eller är du mänsklig och har följt någon skiss? Ha det gott! Kram:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nej numera kan jag tycka det är rätt skönt att göra något utan skiss därför gillar jag färg- tema- eller bildutmaningar. Sedan är det kul ibland med skisser. Däremot surfar jag gärna runt för att hitta inspiration och hitta detaljer hos alla duktiga scrappare! Så jo, jag är nog rätt mänsklig haha! Kram

      Radera