Translate

onsdag 11 mars 2015

Scrappat

Scrappat, men inte idag, jag försöker ta det lugnt för att bli bra igen. Iallafall så har jag gjort en layout  till marsutmaningen hos CiliinPapers, https://ciliinpapers.wordpress.com/2015/03/02/manadstavling-mars-2015/ De har två olika bilder och jag har inspirerats av nr 2.



Jag tyckte det var lite kul att använda ett foto från 60-talet och måttbandet symboliserar min ålder under det årtiondet.  Annars får den tala för sig själv.

Idag fick jag börja med ännu ett besök på vårdcentralen. Jag satt uppe några timmar inatt och hade det jobbigt med ögonen så jag började själv bli orolig. Jag fick skrivit ut antibiotikadroppar och nu hoppas jag innerligt att det ska bli bra. Det är å andra sidan inte bara ögonen utan infektionen finns där i kroppen. 


Vårdcentralens väntrum och det var ingen väntetid som synes.



Så denna dagen blev det mest att vila och sitta en stund på balkongen. Det är ett strålande vårväder och så trist att inte kunna njuta av det. Harald är nere och arbetar på vår segelbåt.


Min utsikt idag.


Med risk för att få bannor så blev det ett litet bak, http://www.ica.se/recept/hallongrottor-4871/. Hallongrottor för att fjäska lite med barnbarnet Wille när han kom för att spela med Harald.




2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att det vänder nu med ögonen och hela baletten!!! Vilken bra tolkning av utmaningen du gjort! Du är så söt!!! Jag håller på att klura hur jag ska göra med den... Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, lycka till, du gör säkert något jättefint! Kram

      Radera