Translate

tisdag 5 maj 2015

Tisdag och Veckans Skiss

Alltid ny skiss på tisdagar hos Veckans Skiss där jag är inspiratör, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/05/62.html. Skissen, som Karin ritat är denna


Mitt bidrag denna veckan hör till Mias projekt och är denna


Papper från American Kraft och Maja Design, dekorationer från gömmorna och vit cardstock med färgstänk. Foto på svärsonen Jonas mamma Elsa och hennes tvillingsyster Sonja.
Idag gjorde jag den sista klar och nu är allt inramat och överlämnat.


Jag irriterade mig på att fotot på barnbarnet Ellinor och man Johan var i färg. Det blev liksom inte enhetligt så jag gjorde en ny, letade upp fotot och skrev ut i svartvitt istället. Svart cardstock och papper från American Kraft. flair från UmWowStudio och lite annat. Nu lovar jag att det inte blir fler, men kommer att visa när dom kommer upp på deras vägg i trappuppgången till ovanvåningen.

En tidig morgonpromenad idag tillsammans med syster Anita. Alltså, jag har så jäkla ont överallt i kroppen känns det som, men värst är det med knä, lår, stjärt och höft. Jag fattar inte, ska det verkligen vara så här? Det går ändå hyfsat bra att gå när jag väl kommit igång.



I hamnen hade arbete påbörjats med att lägga plattor vid den gamla hamnen där den gamla krogen legat.


Det var skönt väder och helt vindstilla.


Nu har nässlorna kommit och börjar snart bli för stora för nässelsoppa.


Havet låg så vackert denna dag.

Storstädning resten av dagen, det ska också göras och jag känner mig alltid så nöjd när det är gjort. Vi fick besök en stund av Jonathan, Hanna, Alva och Alice, alltid så roligt.


Lite trötta tjejer som skulle hem och sova.



Lite bus höll dom vakna.






8 kommentarer:

  1. Vi är väl i reparationsåldern, jag gnäller över min handled och för tillfället också nacken...hahaha försöker ta det med jämnmod, men visst kan det vara irriterande...jag brukar tänka att det får väl värkt färdigt nån gång.....:) :) Gunnel

    SvaraRadera
  2. Först vill jag säga ett STORT GRATTIS Titte!
    Ha ha här är det likadant, först gör det ont här och sedan där och sedan till nästa ställe och jag vill inte ha det så, men som du Titte och Gunnel säger så skall det nog vara så TYVÄRR!!! Dina bilder på dina promenader lättar ju upp för oss som följer den och jag får så bra information vad som händer här och där i Höganäs. I går såg jag dig och Anita på er promenad, men jag kom ju förstås i bil och inte gående och tror att jag vilar mig från värken då (bara skoj). Önskar dig en fin dag med mycket solsken! Kramar.

    SvaraRadera
  3. Javisst det är ju din dag idag...grattis..tänk vad fort ett år går..i övrigt skriver jag under på Ullas inlägg..det är väldigt tomt om inte du skrivit nåt nytt...man blir beroende....:) Gunnel

    SvaraRadera
  4. MEN!!! Grattis på Din dag Christel!!! Hoppas du fått många fina presenter och god tårta :) Du har som vanligt gjort en strålande tolkning av skissen, fina papper och härliga dekos!! Och den omgjorda LOn också såå snygg!!! Jag kommer att sakna dom, du får göra samma projekt igen åt dina pojkar ;) Tur för mig att det stora vernissaget är kvar :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna! Nej, nu får det bli annat, tror inte sönerna vill ha, de hånar mig mest haha!

      Radera