Translate

tisdag 12 maj 2015

Tisdag

Då är det Veckans Skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/05/63.html Denna veckan är det denna skiss som Lotta i teamet har ritat.


Min tolkning där är denna


Ibland blir det så längesedan jag gjorde layouten så jag glömmer vad jag gjort. Denna får tala för sig själv, fotot är på barnbarnet Amanda när hon var litet, den kämpande lilla tjej. Hon fyller 18 år nu i maj.

Jag gick en morgonpromenad, måste röra på mig trots att det tar lite emot just nu. Nu är det virus som spökar igen, har fått ont i halsen igen, huvudvärk och inte minst ett herpesutbrott på hela underläppen. Jag har aldrig haft herpes förut, men tydligen är det så att de flesta bär på viruset och ett tu tre så bryter det ut. Dessutom rycker det i ansiktet från och till, det är liksom som att nerverna är i obalans. Men, segling närmar sig och då är det avkoppling om bara allt fungerar.


Fin sand på stranden.



Jättevarmt väder idag, ingen kall vind som ställde till det.


Gullvivor blommar


och maskrosorna har redan börjat föra.


Fåglarna sjunger och det är så vackert så det nästan gör ont.


I Siöcronaparken finns detta lilla barnprojekt, sånt gillar jag.



Det nya bankhuset börjar gå på höjden nu.


Senare cyklade jag till Alva och Alice som jag skulle passa en dryg timme. Hanna skulle springa Vårruset i Malmö och jag var där tills Jonathan kom hem från jobbet. 

Allt för idag!



8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Varsågod, alltid roligt att kunna hjälpa till!

      Radera
  2. Tack! Hoppas att du inte blev avskräckt! Kram Hanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte alls, det är så mysigt att vara med dom även om dom inte alltid tycker detsamma haha!

      Radera
  3. Ja det är tur att det snart är dags för avsegling för din del nu så du får koppla av lite, även om jag kommer att sakna dina scrap alster i bloggen. MEN det tar jag så gärna bara du får ha det gott :) Vi har faktisk också gullvivor på gården nu som börjar blomma !! Och det blir mer och mer grönt på buskar och träd, snart så :) Vad du har tolkat skissen bra, den är så fin din LO och vilket budskap och starka känslor... Dom orden ska jag bära med mig, TACK!!! Jag tycker den känns lite svår skissen men jag ska göra ett försök ändå :)Härligt att du fick mysa med små tjejerna på tre man hand bara en stund så där, GLÄDJE! Ha det gott och fortsätt vila och krya på dig! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna och vad roligt att ni också börjar få ta del av våren och grönskan! Du kommer säkert att göra en fin tolkning, ser fram emot den, men jag tyckte också först att den var svår. Kram

      Radera
  4. Som vanligt har du förgyllt morgonen med fina bilder så vi andra inte behöver gå ut i Höganäs för att se förändringarna. Titte tänk på att mycket som händer i kroppen bryter ut när man är överansträngd. Du måste dra ner på takten så du håller länge länge än! Jag har förstått att vi tåler inte lika mycket som i ungdomen fast det vill man ju inte erkänna utan försöker köra på som vanligt. Ta väl vara på dig! Många kramar till er båda och hoppas på en fin långhelg som vi kommer att tillbringa i Alingsås.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag tar långsaaaaamt in det hela! Ha en skön och rolig helg i Alingsås, där ska finnas många caféer har jag för mig! Kram

      Radera