Translate

tisdag 2 juni 2015

Veckans Skiss

Tisdag och en ny skiss hos Veckans Skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/06/66.html


Min layout där är denna


Vit CS med mistfärg och lite olika mönsterpapper och dekorationer.  Foto på barnbarnet Sanna från förra sommaren i Hornbeck.

Inatt sov jag gott även i lägenheten, vaknade och tänkte att kl är nog åtta också var den halv tio! Det är väldigt skönt att inte vara uppbokad på en massa, iallafall just nu får jag väl tillägga. Jag linkade ut, det känns väl ok att veta att kanske två månader till sedan är det bra igen. Jag köpte en gammal skrivmaskin på Loppan! 


En liten fin en och jag ska ha den till min scrapbooking. Min scrapvän Anna använder en sådan och det har inspirerat mig.


Som gammal maskinskriverska blev jag nästan lite förälskad i denna och jag har redan använt den till en layout som jag visar imorgon.


Visst är det vackert på något sätt?

Jag fick kärt besök av av tvillingarna Alva och Alice, bara under en dryg vecka händer det saker. Alice har gått från tvåordsmeningar till långa sådana och liksom berättelser och Alva är inte långt efter där.


Tur att jag hade varit på Lidl och handlat och fyllt på frysen med glasspinnar.



Jag är lika stark som Pippi sa Alice och lyfte vagnen!


Jag som gjorde middagen idag och då vankas det sallad till maten. Jag stekte färska kycklingfiléer och fyllde dom med getost och rullade runt kallrökt skinka. Färskpotatis och en crème fraichesås. Gott!




6 kommentarer:

  1. En MASSA ögongodis du bjuder på idag!! Underbart frisk och lätt LO, så fräsch!!! Då har du satt ribban liksom ;) Mysig skrivmaskin av äkta vara, min är ju trots allt elektrisk....hrm.... OCH god mat!!! Du bjuder verkligen på ALLT :) Ser fram emot att se din LO med skrivmaskins text nu.... Sov nu lika gott inatt också! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det kommer nog en finfin tolkning från dig. Det fanns en elektrisk också, men fattades sladd och den här var så liten och behändig och lite kul med manuell tyckte jag. Kram

      Radera
  2. Jag fyller också frysen med glass från Lidl. De har flera sorter som våra barnbarn tycker om och jag tycker mig se att vi köper samma förpackning som ett av dina barnbarnsbarn äter. Nu hittade jag även ett paket där hela paketet innehöll glass med vit choklad, stora förstås, och det vill vårt minsta barnbarn Clara ha. När Sven hämtade Clara i förra veckan på dagis så sa hon till en av fröknarna att nu skall jag hem till mormor och äta glass. Hon vet vad hon vill och även vad hon får och jag är glad att våra barn låter oss skämma bort dem lite när de är här.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag köper de där små pinnarna, tre olika sorter, de är så lagom tycker jag. Då kunde vi bytt pinnar, ingen vill ha de vita här, men ibland är det bara dom kvar så då går det. Lidl har överhuvudtaget god glass.

      Radera
  3. Jättefin tolkning Christel! Älskar färgerna i den och fotot är underbart. Tänk om man kunde stå på händer så där... ;-) Jag köpte mig en skrivmaskin för nåt år sedan men jag får det inte riktigt att funka. Har bara använt den nån gång. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Åsa, ja du hon är gymnast, eller var, har nu fått sluta pga skador. Jag tyckte det var så kul med skrivmaskinen, jag kommer nog att använda den!

      Radera