Translate

söndag 25 oktober 2015

Årsfest

Efter en festkväll sover jag ännu dåligare än vanligt så det blev många nattimmar uppe och sedan är det segt. Inte ens solen kunde locka mig ut utan det blev lite scrapping istället. Först Ebbas kort igår som jag glömde visa, ett väldigt enkelt kort som såg ut såhär på framsidan.


Idag gjorde jag klart en layout till CiliinPapers oktobertävling med tema Höst. Numera tycker jag bättre om hösten än jag gjort förr. Kanske för att jag njuter mer av kylan och mörkret, att få lugna ner sig och bara gosa ner sig inomhus. 


Jag har använt vit CS med lite färgstämpling, ett mönsterpapper från SC, wellumpapper och en stor tag. Jag stämplade löv och klippte ut. Foto på maken Harald under vårt svampletande och där Harald ramlade och fastnade med skon i sankmark, en rolig höstutflykt på många sätt.

Igår glömde jag skriva om att vi fick besök av barnbarnet Tilda med hennes kille en stund på em. Harald satt och pratade med dom om att spela instrument och sa att "det enda jag kan spela är grammofon". "Vad är det?" undrade dom, visst är det lustigt. Harald förklarade att det är en apparat där man spelar stora vinylskivor. "Aha, såna har min syster på väggen". Det är ibland fascinerande hur saker och språk förändras.

Ikväll hade vi en årsfest med Fotoklubben. Det är 66 år sedan klubben bildades just idag och jag hade bokat bord och prisöverenskommelse på Höganäs Hamnkrog.  Jag skulle först cykla och ta ut pengar och när jag om ut förstod jag att det var något som inte var rätt och  jomenvisst, en timme för tidig! Jag som hade stressat på slutet! Jag gick upp en runda till min syster istället och fick en pratstund. Vi hade fått ett bra pris på 300 kr för en 3-rättersmeny inkl kaffe. Klubben kunde subventionera med en liten summa på det och vi var 18 personer som bänkade oss vid ett långbord. 





Vi hade två olika rätter att välja på så det var olika vad man valde.





Det var så god mat och alla verkade väldigt nöjda.


Vi passade på att uppvakta Rolf och Gunilla som båda fyller 80 år i dagarna. De är långvariga medlemmar i klubben och underbart härliga.



Jag hade gjort tags till deras vinflaskor.





Jag fick förresten pris för min andraplats (bäst i vår klubb) i fotomaran i form av ett usbminne. En jättetrevlig kväll med goa människor och mysig miljö på Hamnkrogen.

Nu är jag trött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar