Translate

onsdag 21 oktober 2015

Lite tungt

Ibland blir det så att allt känns tungt, det bara liksom ramlar över mig helt utan anledning. Jag vet att det går över igen, men det är inget kul så länge det varar. Höstarna är en sådan tid då det ofta blir så.
Idag tog jag cykeln till Lerberget och gick sedan mot Viken, fint väder och skönt, men jag fick ont i knäet.










En liten lurvig där på slutet.

Jag skulle göra några layouter idag tänkte jag, men det gick inte alls bra. Challenge YOUrself och tre ställen till har en gemensam tävling denna månaden, Scraptober Fest Challenge. Kombinera foto på mig själv, en skiss, en färgpalett och washitejp. Jag vet inte varför jag gav mig på det och det blev totalt misslyckat enligt mig. Jag visar den ändå, men lägger inte ut den utan gör en ny imorgon så får jag se hur det blir.


Något rörigare har jag sällan skådat, mitt sinnestillstånd präglar det hela. Jag som har så mycket nytt fint att använda kan inte göra det rättvisa. Det slutar nog med att jag slaktar den, så irriterande.

Det var skönt att gå iväg en stund för att fika hos Haralds syster Karin och Dan.


Även moster Ami var där och prinsesstårtan kom inte med på fotot, Övergaardarnas älsklingstårta. Jag tog bara en kopp kaffe. 


Nu går jag snart och lägger mig så jag kan vakna och äta imorgon!

4 kommentarer:

  1. Det blir extra tungt när du inte äter ... Titta på Alice på Instagram så blir du gladare!

    SvaraRadera
  2. Jag vet hur det känns.... Oktober-december brukar vara tunga månader för mig. Just nu känner jag mig också i en scrapsvacka. Kan inte göra layouter. Inget blir bra o då spelar det inte så stor roll vad andra säger. Men jag måste, helt ärligt, säga att jag tycker om din LO. Jag upplever den inte alls rörig. Gillar färgvalet och hur du har ramat in en del av fotot. Förstår att du inte ändrar din uppfattning av den men ville säga ändå vad jag tycker om den. Hoppas du får en bra dag!!! Kram Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja vi är nog inte ensamma om detta. Men, du gör ju så fina kort just nu så jag bara gapar. Jag klippte sönder layouten Åsa innan jag läste din kommentar, kanske det hade stoppat mig, jag vet ju att ibland sitter det i ens eget huvud. Jag ser iallafall fram emot att se dina layouter igen, plötsligt är du där igen! Kram

      Radera