Translate

torsdag 15 oktober 2015

Torsdag

Vattenpilates på förmiddagen, jag hade ont i knäet idag och det blev lite svårt det hela. Skönt ändå. På eftermiddagen passade jag barnbarnsbarnen Alva och Alice, men innan dess hann jag med lite tid vid scrapbordet. Visar en layout idag som jag gjort till Scrap the Girls och deras oktobertävling. De har en moodboard att inspireras av.



Jag har använt vit CS och stämplat lite tegelvägg. Jag har inspirerats av den, färgerna och fjärilarna. Foto på barnbarnsbarnet Alva i sin fjärilsklänning.

Passningen idag gick bra som vanligt, jag hade köpt med mig lera eftersom deras var slut och detta sysselsatte dom under lång tid. Middag kan jag tyvärr inte få i dom, jag tror dom hade för mycket att göra, haha!



Jag hann precis hem för att byta kläder och grejor och iväg till Fotoklubben. Ikväll var det Bild- och Filmvisning och föreläsning av Fotograf Jörgen Nilsson. 


Det var trevligt och intressant.

6 kommentarer:

  1. Tråkigt att det ska göra så ont i ditt knä!! :( Men du har gjort en ljuvlig LO!! Fräscha färger och härligt med alla fjärilar :) Får hoppa den utmaningen med flera den här månaden nu när vi åker bort :) Ha det härligt i göteborg nu :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du och vad jag kommer att sakna dina härliga kommentarer och glada tillrop! Kom snart tillbaka! Kram

      Radera
  2. Åh vilken söt LO du har gjort. Passar ju perfekt till moodboarden. Så fina ljuvliga färger! Ha det så bra! Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Oh this is so beautiful! I love the stenciling and the gorgeous butterflies! Thanks so much for playing along with us at Scrap the Girls!

    SvaraRadera
  4. Beautiful, love the butterflies and brick wall details. Thanks for joining us at Scrap The Girls

    SvaraRadera
  5. Your page is beautiful! I just love those butterflies! Thanks for playing along with us at STG.

    SvaraRadera