Translate

söndag 18 september 2016

CiliinPapers

Inför barnbarnsbarnet Evys 1-årskalas idag snabbscrappade jag en layout på morgonen. Lite för snabbt om jag ska vara ärlig, men det blev en iallafall. Jag använde mig av CiliinPapers skiss för sin månadstävling nu i september.



När jag och Harald var uppe och hälsade på min vän Anna i Edsbyn fick jag en stor påse med mig hem av henne. Där fanns bl a dessa fina papper från Crate Paper och Maggie Holmes. Dessutom en massa annat fint och det blev en överraskning igår när jag packade upp det. Så himla gulligt och jag blev så glad. Tusen tack!

På denna layouten fick jag användning av de fina pappren med en grå CS som bakgrund. Några få dekorationer därtill. Foto då på Evy när hon "krypgår".

2 kommentarer:

  1. Åhh!!! Ren och skär njutning!!! Så glad jag är att se dig igång och att du får användning av det jag skickade med 😃 Jättefin LO!!! Hoppas hinna göra en jag med men borde göra lite annat för att ligga lite före inför USA resan... Vi for se 😃 Så glad att se din fina!! KRAAM Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, så roligt att du gillar den, jag är alltid så självkritisk och jag fick snabba mig, 10 min innan vi skulle åka klev jag i duschen haha! Du gör ju alltid så mycket till alla dina uppdrag så ta det lugnt. Ibland kallar världen med andra saker! Kram

      Radera