Translate

onsdag 27 september 2017

Kungälv

Vi fick en god frukost hos vännen Tina och gjorde ett besök i hennes ateljé. Det är alltid så roligt att se vad hon håller på med. 
Vi körde vidare till seglarvännen Bengt som skrev på fb och frågade om vi ville komma på besök. Han och hans fru Ritva bor sedan något år på Tjörn så det var så roligt att se hur dom bor. Vi seglade tillsammans en del runt på Kanarieöarna 2008 och har sedan dess hållit kontakt. Ritva jobbade tyvärr, men det var så roligt att träffa Bengt och sitta och prata minnen och vad vi varit med om. De seglade efter oss till Brasilien och vi har många gemensamma upplevelser därifrån.
Vi körde till Kungälv och ställde oss på ställplatsen vid Bohus fästning. Vi var hungriga och jag gjorde hamburgare till oss och hann sedan sitta ute i solen en liten stund innan det blev försent. 
Då tog vi en promenad i stan, vilken gullig liten stad det är med vackra gamla trähus. Göteborgs Kex hann vi besöka strax innan de stängde och fick en kasse med oss hem. Jättebilligt var det.Ikväll tar vi det lugnt, TVn fungerar här!

1 kommentar:

  1. En toppendag!! Härligt!! Och gott med lite kakor nu då sen. Även hamburgaren ser väldigt mumsig ut!! 😍😍😍 Kram

    SvaraRadera