Translate

onsdag 20 september 2017

Sofiero

Idag får ni hänga med på en promenad på Sofiero i Helsingborg. Jag tröttnar ju lite ibland på promenaderna härhemma och har svårt att hitta något roligt att fotografera. Vädret var fint idag och jag bestämde mig för att ta bilen till Sofiero och gå där. Jag är inte ofta där, egentligen endast när det är särskilda arrangemang och det är ju så dumt. Det är så vackert att gå omkring där, inget folk, gratis att gå in och det är bara att njuta.
Det är lite utblommat nu, men fortfarande fin grönska och blomster.

Jag kämpade med mitt makroobjektiv och har så svårt att få skärpa. En del i det är att jag darrar, jag skulle behöva använda stativ och det orkar jag inte släpa med mig. Jag har iallafall kul.


En annan grej som jag kämpar med är jag blev dragen sist i Fotoklubben på vår serie utmaningar. Jag fick temat ABSTRAKT, hur lätt är det? Att fota något bra och som är abstrakt, så svårt. Det ordet gick jag omkring och upprepade som ett jäkla mantra.
Och här ligger Danmark.


Det finns mycket konst i parken och dessutom finns det en massa naturkonstverk, Landart. 
LandArt är av konstnärer från olika länder och så intressant att se. Så svårt att välja bilder att visa, blir ju ändå massor.

Jag hoppas att ni uppskattar bildserien annars får ni bara scrolla. Och åk dit och promenera. Det var en massa bilar och bussar i en del av parken. Jag frågade en tjej om det, filminspelning de kommande två dagarna, vad för film? En ny Netflexfilm! Visst, fattar precis!

När jag kom hem var Harald uppe och kände sig bättre. Han hade gjort middag till oss. Vilket lyxigt pensionärsliv jag har, det finns verkligen stunder då jag är så glad och tacksam. Å andra sidan så har jag jobbat sedan jag var 16 år så jag tror att jag är värd det.


En god potatisgratäng med fylld fläskfilé hade han gjort. 

4 kommentarer:

 1. Ohh!! En massa gott både för öga och gom!! Och jaaa!! Du är så värd att ha det gott!! Kraaam 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, försöker tänka att jag är det haha! Kram

   Radera
 2. Skulle vilja gå omkring i Sofiero tillsammans med dig o fota. Så många fina bilder tu tagit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det hade varit roligt Tina, du hade gillat LandArt, svårt att göra det rättvisa med bilderna! Kram

   Radera