Translate

lördag 16 september 2017

Veckans Skiss

Godmorgon denna lördag, för mig är det födelsedagskalas och Kulturnatt i Höganäs. Jag har ont i halsen och är inte så bra, men får väl låta bli att pussa på småbarn och andra.
Igår gjorde jag en layout till Veckans Skiss där vännen Anna har gjort skissen denna veckan. En fin skiss som ger många möjligheter.


Jag har gjort en riktigt snabbscrappad layout och för första gången använt ett papper med olika "kort" på. Dessa papper blir alltid över hos mig, även om dom har en annan sida så tänkter jag oftast att de korten kanske jag vill ha någon gång. 


Ja ni ser, det kan lätt bli rörigt, men jag tyckte ändå det blev ok med de få raderna av lugna papper bakom fotot och fotoramen. Jag är glad att jag äntligen provade detta. Pappret är från Webster´s Pages A new day, jag gillar dom.


Foto på barnbarnet Charlie, han är mitt yngsta barnbarn och fyller 13 år imorgon.

2 kommentarer:

  1. Åhh!! Så härligt det blev med detta papper!! Massa fina ord och så snyggt med dom neutrala remsorna under fotot !! Är så glad och tacksam att du tog dig tid att scrappa min skiss!! Detta trots att du inte var helt pigg♥️ Hoppas du mår bra idag!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, klart jag ville scrappa din skiss, annars skulle jag vara helt utslagen! kram

      Radera