Translate

söndag 17 november 2019

Årets första julmarknad

Min dator har börjat krångla igen, ve och fasa! Jag var dum nog att uppdatera den och det skulle jag inte gjort, eller å andra sidan, om en inte uppdaterar kan det ändå bli problem framöver. Iallafall krånglar den nu och jag satt under förmiddagen med Apple Support. Jag fick lite tips som jag ska tänka på, min dator börjar bli gammal och den har inte lika mycket minne som nyare datorer. Men, det värsta var att i det nya systemet Catalin fungerar inte programmet för min skärmaskin. Nu hade jag ju äntligen tänkt att jag skulle få tid att få igång den igen. Nu vet jag inte hur jag ska göra.

Jag cyklade ut till Hustofta där det var årets första julmarknad. Hustoftagården är en hembygdsgård som är så fin. Det var små stånd inne på den kringbyggda gården.



Jag träffade min syster Anita där och vi cyklade tillsammans hem sedan.





Jag gillar verkligen denna gröna gård. Tyvärr var det inget inomhus idag, jag vill så gärna komma in någon gång.






Mysig musik spelades.



Harald och jag var sedan hembjudna till barnbarnet Rasmus, Carro och Bobby. Jag har försökt titta in till dem några gånger utan att lyckas så vi bestämde en dag istället.




Han är en riktig liten goding, Bobby, så roligt att få träffa dem alla.





De har fått så fint och trivsamt i sitt hus.




Tack för idag!

3 kommentarer:

  1. Här kommenterade jag igår!!! Morr!!!
    Försöker igen 😘 Mysigt att få bli hembjuden till Bobby m familj!! Och håller med, det gröna huset är så mysigt!!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, alltså Blogger lever sitt eget liv, så ofta tänker jag att jag ska byta till en annan, men orkar inte riktigt. Kram

      Radera