Translate

måndag 4 november 2019

Måndag

Ingen uppdatering igår, jag funderade lite på bloggen och tycker att jag tappat inspirationen. Den kommer nog tillbaka. Men jag tänker sluta med att separera det vardagliga skrivandet och scrapbookingen. Det är ju min största hobby och ni som inte vill se det får scrolla. Det får ni ju göra ändå även om det ligger i separata inlägg. Så nu provar jag att bara göra ett inlägg om dagen. Jag får se hur det känns.

Imorse var jag på Friskis & Svettis, så skönt att få röra på sig lite rejält, det är inte samma sak som att promenera och bra komplement.
Igår tog jag hand om alla saker som jag haft i Mölle och tre stora kassar med kläder och skor lämnades hos Loppan idag och jag har gett bort Elefantöronen som blev över. Alla ullgarner som jag försökte sälja har jag packat ihop och ner i källaren så länge. Det var roligt för en flicka i 10 års åldern köpte två härvor ullgarn av mig. Kanske det blir poppis att sticka igen. Alla kort som inte blev sålda har jag sorterat upp.
Jag har ett projekt på gång här hemma, jag ska måla alla luckor i köket. Jag får aldrig fastighetsägaren att göra det och vi ska bo här och jag vill ha fint omkring mig. Jag var nere i källaren, vårt förråd är fullproppat från golv till tak och jag fick ta ut allt för att hitta en låda med målargrejor som jag visste fanns. Jag passade på att ta ut jullådorna på samma gång. 

Jag kunde sitta en stund vid scrapbordet och gjorde bland annat ett beställt kort.



Jag tolkade en utmaning hos Fusioncardchallenge.http://fusioncardchallenge.blogspot.com



I lördags i Mölle sa några att jag hade för gulliga texter på mina kort haha! Nu tänkte jag på det. Jag har använt både skissen och bilden denna gången.

Jag cyklade ut för att göra några ärenden, det blev lite besvärligare än jag tänkt. Jag fick gå hem från Jysk.

4 kommentarer:

  1. Alltså, det finns hjälp att få när man ska ta hem så stora saker .... fast det är klart, du har alltid släpat allt själv❤️ /Mia

    SvaraRadera
  2. Ja som man lärt sig "kan felv" ha ha. Kram.

    SvaraRadera