Translate

söndag 24 november 2019

Julmarknad på Spritan

Julmarknaderna börjar dugga tätt nu och idag har jag varit med dotter Mia på Spritan i Ödåkra. Hon fick en utflykt med fika här i födelsedagspresent, inte jämförbart med Operakällaren i Stockholm men ändå haha! Jag fick inte ens köra henne, hon hämtade mig! Vi var ganska tidiga, men redan då var där massor av bilar, det var en jättestor julmarknad där, trevligast var de ordinarie butikerna samt en tjej Tove Frank som bl a gör helt underbara posters och annat. Jag glömde att fotografera av hänförelse över allt.
Men allra först fikade vi hos Två Systrar, det gjorde vi rätt i eftersom det kom massor av människor och det är väldigt få sittplatser på caféet.




Vi trängde in oss och fick en trevlig pratstund med gofika.



Hos Stallet är det helt underbara inredningar och detaljer att upptäcka och inspireras av.









Vi fortsatte vår runda och avslutade i blomsterbutiken där vi köpte vars en sak, Mia en fin ring att sätta en hyacintlök eller tulpanlök på och jag en minigran som krukväxt.






Nu mina följare här på bloggen blir det rörigt imorgon. Jag har länge tänkt byta bloggdomän eller vad det heter. Jag irriterar mig så på att jag inte kan ha tydliga kategorier och många kan inte kommentera och den saknar många fiffiga saker. Jag har kollat några olika, men insett att jag aldrig kommer att kunna fixa det själv. Nu har barnbarnet Anna tagit på sig att hjälpa till att byta till samma som hon har. Då kan hon sedan hjälpa mig när jag kör fast. Även barnbarnet Sanna har samma, jag trodde nog att den är mer för ungdomar, men så är det nog inte. Vi får se hur det blir, spännande.






1 kommentar: