Translate

torsdag 2 januari 2014

Återhämtning

Det är det jag har nu och det är behövligt efter alla helger. Jag sover länge och tillåter mig själv det och sedan börjar tankarna och planerande för året vi har framför oss. Inte mer än att jag är här just nu och njuter av det. När våra seglarvänner var här fick vi några bilder från 2010 och det är inte utan att jag blir sugen på lite äventyr igen.



                                  En ganska arbetssam promenad genom regnskog på Antigua

Aurora lämnar Horta på Azorerna.
 
Jag kom ut på en promenad tillsammans med Mia, roligt att kunna göra det nu när hon har lov. Vi träffades nere i hamnen och gick invallningen till Saluhallen och hem, 6,5 km. Milt härligt väder och snart går det kanske att ta kaffetermosen med sig, haha.
 


Här kommer Mia.





Det är så mysigt att fika på Saluhallen, härligt att sitta och goda kardemummabullar.

Våren är i sikte!

Frestande och vackert, men något för dyrt tycker jag.
 

4 kommentarer:

  1. Nänä, inga fler äventyr ... jag orkar inte det:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äventyr kan vara små så det orkar du säkert haha!

      Radera
  2. Hej! När ni tittar på gamla bilder, glöm då inte allt det jobbiga! Läs dina gamla inlägg som handlar om just det...Det var inte alltid så positivt! Men ni har många roliga minnen från den tiden, tror jag! Nu nytt år, nya funderingar. I med båten igen, det är ju nästan vår! vadå vinter - den kommer kanske till slut förstås!
    Kram från en på landbacken....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag vet det Vanja, försöker kontra tankarna med det och inte låta mig skena iväg. Egentligen är vi ju jäkligt nöjda med att vara hemma i vår lägenhet. Men, som du skriver snart är det båtsäsong!

      Radera