Translate

måndag 27 januari 2014

Sorteringsdagar

Idag har jag sorterat bland musik, filmer och bilder, jag tröttnade mitt i så jag är inte klar. Fasen vad allt har en tendens att växa en över huvudet. Harald håller på med en film som vi ska visa i Båtklubben i mars och ibland behöver vi titta tillsammans så dagen har gått fort som vanligt.
Jag började tidigt med att gå till Sandflygsgatan för att stötta Amanda att komma iväg till skolan. Jag klarade av att säga NEJ till att ta bilen och köra Wille till skolan. Stolt över mig själv men ändå lite gnag i magen. Jag gillar inte att barnen ska köras överallt, hur har det blivit så? Att gå och cykla har alltid förr gått hur bra som helst. Mia, som är lärare på Kullagymnasiet berättar att det nästan är kaos där på morgonen när alla föräldrar kommer i bil med eleverna, gymnasieelever!!! Är det klokt?



 
Där försvann Ebba och Wille till skolan. Jag väckte Amanda och hon åkte iväg efter lite "diskussioner". Jag fortsatte ut till Margreteberg och gick invallningen tillbaka hem, 5,8 km blev det. Det är riktigt kallt ute nu och efter hemkomsten började det snöa.



 
Isen börjar lägga sig rejält ut.



 
 
Det här får jag fortsätta med imorgon.
 

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Varsågod, jag är glad för att hjälpa till när det behövs, bara inte köra haha!

      Radera
  2. Jag undrar, när du ser på dina bilder här, ser det mer fantastiskt ut här än i verkligheten? Du har verkligen blick för vad som skall fotas. Inte lätt att säga emot barnbarnen men du lyckades i alla fall denna gång. Ser framemot morgondagen för att kolla på mer om Höganäs och så slipper jag gå ut. Hatar kyla och snö.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många gånger ser det finare ut på bild och jag tror det beror på att då ser man bara bilden och inte allt runtomkring, det blir liksom mer fokusering. Det finns så mycket fint och mina promenader blir roligare när jag kollar runt efter motiv.

      Radera