Translate

lördag 11 januari 2014

Scrappat

Idag har jag gjort klart två utmaningar och det är så kul och känns så harmoniskt att ha tid att sitta med detta, bestämma foto, färger och leta papper och dekorationer. Jag glömmer fullständigt tid och rum. Först Veckans skiss och deras första utmaning 2014.

Jag valde foto på vår båt Aeolus från vår färd genom Europas floder i våras. Bakgrundspapper från KaiserCraft och lite olika pappersdekorationer, korkpilar, badge och fjäder. Jag målade med svart gesso på bakgrundspappret och rubrik med dymotext. Tack för veckans inspiration!

 
Jag har också gjort Allt om Scraps månadsutmaning för januari. Skissen är denna
 

 
Jag vände på skissen 90 grader och använde foto från mina promenader förra vintern. Vit cardstock som bakgrundspapper, vitt wellpapp, tårtpapper och en bit uddapapper. Jag sprayade och stämplade cardstocken och kompletterade med lite olika dekorationer och textremsor. Tack för skissen!

7 kommentarer:

  1. Tack igen för ditt deltagande hos Allt om Scrap! Båda dina layouts är jättefina. I den första gillar jag den starka gröna färgen tillsammans med svart och korkdekorationer. I nedre layouten har du gjort jättefint med två olika storleks foton, något som jag själv tycker är svårt att lyckas med! Olika slags vita material, wellpapp och kakpapper, passar jättefint i ditt vintriga tema.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Allt om Scrap är ju en härlig inspirationskälla!

      Radera
  2. Bara lovord och jag håller med!

    SvaraRadera
  3. Tack för att du är med och tolkar veckans skiss! En riktigt färgbomb som är underbar!

    SvaraRadera
  4. Härligt frostig LO från Skissen du hittade hos Allt om Scrap. Tack för att du delar med dig av din inspiration.

    SvaraRadera