Translate

fredag 20 mars 2015

Utlottning

Den 27 oktober 2013 bytte jag till denna bloggen och 3 månader senare var jag uppe i 10.000 visningar. Då hade jag en utlottning som några kanske kommer ihåg. Sedan har det gått i en väldans fart och plötsligt i morse var bloggen uppe i 100.000 visningar. Det hade jag tänkt fira med ytterligare en utlottning och nu blev det lite bråttom.  Så nu är det dags för en utlottning igen och som sist är det 3 födelsedagskort gjorda av mig i pris. Korten har plats inuti för vinnaren att skriva i. Nu tror jag inte att andra scrappare är så intresserade av dom och därför är det en rak, lite olika saker och papper i färgerna grönt, gult och lila för att göra egna kort, påskkort till exempel som alternativ. Jag har inte hunnit plocka ihop en rak så där får ni lita på mig att det blir trevliga saker.


Om ni vill ha korten  eller raken så skriv en kommentar här på bloggen mellan idag den 20 mars fram till och med nästa fredag den 27 mars. Skriv på er första kommentar om ni vill ha korten eller en rak sedan kan ni skriva vad ni vill. Ni får en lott per dag ni kommenterar. 
Lycka till!

Imorse försökte jag snygga till mig lite, men det hjälpte inte så bra. Ansiktsförlamningen är inte bättre, men jag känner mig piggare. Det är mest jobbigt med ögat som jag inte kan stänga och med att äta, få in maten och behålla den också sluddrar jag när jag pratar.


Slät och snygg på vänster sida som är förlamad, här försöker jag skratta! Kul! Men det är ju inget farligt så det är bara att försöka gilla läget.
Jag har inte varit ute idag heller utan fortsätter ta det lugnt, sitter lite vid scrapbordet och datorn och inte mycket mer. Haralds syster Karin kom med tulpaner till mig, så snällt.



28 kommentarer:

  1. Du har ju energi till allt även när du inte är helt frisk. Måste ju kännas väldigt hemskt att inte kunna äta och dricka ordentligt. Det ser faktiskt lite otäckt ut i ansiktet, men hoppas att det inte skall ta flera månader att gå över. Ni får ha en bra helg båda två. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag är ju bättre från infektionen jag hade och då blir kroppen frisk igen och energin återvänder. Nu bromsar jag ändå lite. Jag antar att du vill vara med på utlottningen rörande korten. Kram

      Radera
    2. Ja det vill jag gärna och då korten. Tack för att du frågar. Jag tänkte inte på det när jag kommenterade då jag brukar vara inne och skriva lite.

      Radera
  2. Hej Christel! Verkar som om du är på väg tillbaka! Härligt! Bara du nu tar det i kroppens takt, inte din egen....Jag vill gärna vinna ett sånt där fint Grattis-kort.
    Kram
    Vanja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag försöker verkligen, men lite tid vid scrapbordet hjälper till att bli frisk. Kul att du vill vara med på utlottningen! Kram

      Radera
  3. Tur du kan tänka positivt.....allting kunde vara mycket värre....vill ge dig en kram
    ..Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja för det mesta kan jag nog tänka positivt, försöker iallafall. Kram tillbaka. Jag antar att du vill vara med på utlottningen av korten.

      Radera
    2. Ja det vill jag gärna..:)

      Radera
  4. Hej!
    Jag är gärna med pådin utlottning! Alltid spännande :)
    Fantastiskt med så många besökare! Jag försår varför då jag kikar runt. Så fina alster. Ansiktsförlamning låter inte lika roligt :( Önskar dig god bättring och en Trevlig helg!
    Ps. RAK låter spännande. Håller på det Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, kul att du vill vara med och att du gillar min blogg!

      Radera
  5. Hej
    Ger dig massa styrkekramar och hoppas att du snart mår bättre :)
    Om jag skulle vinna då skulle jag gärna vilja ha en RAK.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kul att du vill vara med, kram

      Radera
  6. Välkommen hem! Du skrämde upp oss rejält! Var rädd om dig så kanske vi snart ses på havet. Jag är gärna med på utlottningen och Happy Birthday-kortet skulle göra sig när det är dags att gratta sonen i USA. Kram Maj--Lis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Maj-Lis, ja mig också haha! Men, det blev lite väl dramatiskt. Jag hoppas vi ses på havet, hade varit roligt att sammanstråla någonstans nu på våren! Kul att du vill vara med, kram

      Radera
  7. Skönt att du är hemma igen. Nu måste du ta det lungt och vara rädd om dig. Jag vill också vinna ett Happy Birthday kort. Kram från Jan och mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja, do my very best! Kul att ni vill vara med på utlottningen, kram

      Radera
  8. Fantastisk värld det här med bloggande ...roligt för dig att det är så många besökare:-)men mindre roligt de du råkat ut för...
    Skulle jag bli den lyckliga vinnaren gillar jag nog rak mest:-)
    Styrke kram till dig !
    Kram Lillevi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag visst är det kul med bloggar av olika slag! Kul att du vill vara med på utlottningen. Kram

      Radera
  9. Jag tycker du är fin ändå jag Christel :) :) :) Snacka om att ha en hel massa visningar!!! Har långt dit än jag :) Men jag firade ju även om det var en liiiiten bemärkelsedag här i höstas ju ;) Ja jag kommenterar ju ändå titt som tätt så jag kan väl delta i utlottningen av en RAK när jag ändå är i farten:) Krya på dig nu! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Anna, klart du ska vara med, det är ju en kul grej. Jag har ju en lite blandad blogg som jag började med för längesedan mest för familjens skull när vi var ute och seglade så mycket och sedan har det bara rullat på. Kram

      Radera
  10. Hoppas att du så fort som möjligt blir bra igen. Vi följer dina framsteg här ifrån Sicilien.
    Ewa o Peter
    SY FRI

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på er och tack! Hoppas ni har det bra där i Ragusa (är det väl?). Vi hoppas få se er här hos oss någon gång om vi bara kan få till det.. Jag antar att ni vill vara med på korten och skulle ni vinna så måste vi ses för ni har väl ingen adress! Kram från oss båda

      Radera
  11. Halloj .... Jag är med på tävlingen!! du fyller ju år den 6/7 och jag behöver ett födelsekort :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nu hann storasyster först kommentera detta, men man vet aldrig med dig om du driver med mig.

      Radera
  12. Hmm, lillebror, vår mamma fyller inte år den 6 juli utan den 6 maj:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just det, fast jag tror han vet, han fyller ju själv dagen efter mig.... Vill du vara med på utlottningen?

      Radera
  13. Jaa, jag vill vara med ... lillebror fyller ju snart år:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag vet inte ju inte om han vet om det, men han kan ju få ett kort! Kram

      Radera