Translate

tisdag 3 mars 2015

Veckans skiss

Herrejösses, en dag försvann sådär bara. Jag försöker att inte vara så rigid att jag måste uppdatera varje dag, men jag antar att det bara är en tillfällighet. Idag börjar jag med Veckans skiss eftersom det är tisdag, http://veckansnyaskiss.blogspot.se En fin skiss där som jag tolkat med denna layouten.


Jag kan väl säga att jag hade roligare än vad den är perfekt. Vi hade ju så himla kul på detta bröllop och dom hade ordnat ett ställe med lite rekvisita och en kamera. Bakgrundspappret är från American Krafts Brighton Pier, några mönsterpapper från Basic Grey, spets och lite annat.

En tidig promenad idag i den kalla vinden.



Sjöräddningen låg vid kajen och inte på sin plats, men jag vet inte om de har varit ute.





Men trots kyla finns dom där, vårblommorna som fullständigt spränger upp ur jorden. Vintergäcken har funnits ett tag,


men krokusen var jag ute efter och dom finns!


Har ska det nya sparbankshuset ligga tänkte jag, sedan insåg jag det skrattretande i det namnet. Bankhus heter det ju idag och här ska det ligga, det nya Swedbankhuset i Höganäs.


Ett litet scrapbookingpaket fick jag idag, kommit från http://scrapochting.blogg.se. Dom hade fraktfritt och då passade jag på.

Jag letade efter några fotoalbum i källaren idag och fann dessa. Två stora böcker jag gjorde under åren 1962-64. Det är nästan dråpligt, redan då höll jag på med att klippa och klistra med papper och dokumentationer. Det är väldigt roligt att titta på det, vilket tidsdokument!


Jag måste bara dela med mig av några urklipp (det fanns en hel del roliga saker). Harald tyckte särskilt mycket om den fjärde punkten!


Här bryter man ju nästan ihop! 



11 kommentarer:

  1. Jösses, försök att vara intresserad av allt ... #skrattarhögt

    SvaraRadera
  2. hahaha...så kul och man trodde ju på det där när man var ung och ägde hela världen....tiderna förändras eller så är det vi som gjort det...:) Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog både och Gunnel! Men, herregud, idag fattar man ju inte hur det var. Roligt att bli påmind.

      Radera
  3. Svar
    1. Haha Joel, ja du är ju uppväxt under min illröda period, grupp8 och sånt där! Vem kunde tro att jag läst dessa råd!

      Radera
  4. Vilken GLAD LO :) Åh vad jag gillar det bakgrundspappret!!! Vilka härliga små råd och tips på dom gamla urklippen , haha :) Vårblommor..... ibland önskar jag att vi bodde lite längre söderut faktiskt! Här snöar det :) och ännu mer snö blir det ju i Fjällnäs men det har sin tjusning det med :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja men det är ju så vackert däruppe i fjällvärlden, tyvärr har jag bara varit där under sommartid och fjällvandrat.

      Radera
  5. Å vilka fina grejer du köpt hos Jenny!!! Dom har jag också gått och klappat på... blir nog nåt av det nästa vecka...Köpte en kaffering stämpel igår :) Kram igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättefint var det, fast jag hade helst velat ha stora papper, men dessa fina fanns ju bara i små. Kafferingsstämpel fanns nog inte när jag handlade eller missade jag den, för den är ju kanon! Kram

      Radera
    2. Nä hon har dom bara i 6" men det är bra även på LOs ibland. Kaffe stämpeln kom häromdagen först. Du får delta i hennes pastellfärger tävling och vinna ett presentkort på 200 kr och köpa den. kram

      Radera