Translate

lördag 27 juni 2015

Lördag

Här händer inte så mycket just nu känns det som och jag vet inte om jag tycker det är skönt eller tråkigt.
Under lördagarna i sommar är det torghandel på Kyrkplatsen och även denna lördagen var det dåligt väder. Vi tittade från balkongen, men gick också ner en runda, trevligt inslag iallafall.


Ingen större folkträngsel som synes. Det var mysig musik av ungdomar som spelade och sjöng. Sommartider var väl den roligaste haha!



Dotter Mia kom upp en stund för en mysig fika och plötsligt skulle hon pyssla. Jag tror att hon bara säger att hon avskyr det.



Titta vilket fint kort hon gjorde och bakom satt en rejäl slant till mig att handla scrapsaker för, är hon inte en fin dotter så säg? Jag blev jätteglad.

Jag försöker öva på att använda Photshop till mer än det där vanliga, passar bra nu när mitt knä gör ondare för varje dag som går igen. Skall inte en cortisonspruta vara längre än en vecka?  Jag hälsade på båten också en stund idag, det är ingen större aktivitet i hamnen.


Det har blivit lite scrappande också, jag har tolkat Veckans Skiss sommarutmaningar, men de kan jag inte visa nu. Istället blir det juni månads skiss hos My Creative Sketches



Jag har använt papper och dekorationer från Kaisercraft samt några flairs och paljettstjärnor. Foto på barnbarnet Wille.

Det var det lilla för idag, ha en bra lördag!





6 kommentarer:

  1. Ja, det blir inte mer än så. Se det som en stor uppoffring!

    SvaraRadera
  2. Du har ju talang Marie :) Underbar gåva du gav mamma Christel!! :) Bra att du får ha dagar med ingenting ibland också Christel det ger tid till lite eftertanke och vila, tro det eller ej ;) Underbar LO igen, så otroligt fina papper, gillar bg pappret massor!! Är det sådär med träinslagen eller har du micklat dit det själv månnne ? Önskar jag hade såna där läckra Flairbuttons som du jag med. Mina är lite mesigare, dom få jag har, men faktiskt har ju två av dom kommit väl till pass nu på sistone :) Den som spar han har heter det ju :) Den skissen ligger snart på tur hos mig med... tack för input!! Spännande att se vad ni hittat på till VS i sommar... Ha en skön söndag. Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så är det nog, men jag vill att något händer, knäppt! Tack för uppmuntran, ja jag gillar också de där pappren, detta var det sista jag hade, färdigt med träinslagen. Kram

      Radera
  3. Beautiful work.. Thanks For Playing with My Creative Sketches..

    SvaraRadera
  4. Fantastic. Great job. Thank you for playing along at MCS

    SvaraRadera