Translate

fredag 26 juni 2015

Sommaren kommer, eller?

Iallafall är det nästan sommar idag, solen skiner, men det är fortfarande kallt i luften. Men, man får vara glad för det lilla. Jag var så glad så jag fick cykla två gånger till Saluhallen eftersom butikerna inte hade öppnat första gången!


Det blir fler och fler butiker i området, alltid så himla mysigt att gå där.



Bryggeriet hade provsmakning, men det hoppade jag.

På tillbakavägen kollade jag upp den nya minigolfbanan, öppen nu och nästan klar. Det ser jättefint ut. Nu vill jag snart spela en omgång, lite dyrt, 90 kr för vuxen och 60 kr för barn. Det finns också en liten kiosk och kaffeservering.




På eftermiddagen fick vi besök av Haralds dotter Maria och barnbarnen Kristoffer och Emma. Trevlig fika på balkongen.



Barnbarnet Wille kom också för att spela gitarr med Harald så han hängde med på fika först.



Dagens layout är utifrån en jättefin skiss hos Stuck?!


Jag vände och vred lite på foto och papper.


Vit cardstock och papper från Studio Callico, en flair och några andra dekorationer. Den fina texten i plast fick jag med mitt månadskit från Studio Callico, den är bara så fin! Maskinsöm inte att förglömma som får symbolisera säkerhetslinorna. Foto på sonen Joel när han tränar räddning på Kullaberg, häftigt tycker jag.


Jag har läst ut en bok som jag tyckte om, den handlar om en kvinna som fotograferar kvinnor och samtidigt söker svar på sina egna beteenden. Kanske lite förutsägbar, men jag tyckte om den.

Jag fick en annan bok på posten idag. Jag har beställt den för att jag tycker det ser roligt ut med japanskt broderi. Jag ska ha med mig den och utrustning när vi seglar ut igen. Jag kan nog brodera både på tyg och papper när jag lärt mig det, så då kanske jag kan använda mig av det i scrapbookingen också. 






9 kommentarer:

  1. Jag säger bara detsamma, Där satt den!!!! Så otroligt snygg helt enkelt! Så fräscht och krispigt och så det röda som poppar igen!!!! En fullpott!!! Kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, den var så rolig att göra och jag blev själv nöjd för ovanlighetens skull, jag tror det beror på att jag tyckte fotot var speciellt. Kram

      Radera
  2. Beautiful. I love the colors and the twine. The picture is scary for me. I am afraid of heights.

    Thanks so much for joining us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Meet too, but it is better now when I get older so...... Thank you for nice words!

      Radera
  3. Such a gorgeous take on the sketch! Love your title work, and that red stitching is so striking! Thanks so much for playing along with us this month at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  4. What an awesome layout!! I love the colours and the tangled thread! Such a great photo too! Thanks so much for playing along with us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  5. Wow great page, love the colour combo and accents! Thank you for playing along at Stuck?!

    SvaraRadera