Translate

söndag 5 mars 2017

Söderåsen

I eftermiddag körde vi barnbarnet Amanda till hennes ridning på Forsagård på Söderåsen. Vi hämtade henne först hos pojkvännen Alex i Ängelholm. Det var ett förfärligt väder, regnade och var skitkallt och ute i ridhuset var det ännu kallare. Amanda rider själv nu och man behöver inte gå med vilket jag var tacksam för idag.


Amandas fina häst.







Efter att jag fotat lite och när Amanda red ut i skogen gick jag tillbaka. Det finns ett litet fikarum i stallet, det enda rum med lite värme, men så varmt vet jag inte. 



När Amanda kom tillbaka var hon stelfrusen, men vid gott mod ändå. Vi släppte av henne på en restaurang i Ängelholm där Alex och hans familj skulle fira en födelsedag. Skönt för henne att komma in i värmen och äta god mat. Det gick ingen nöd på oss heller, vi kom hem i vår varma lägenhet och åt rester från gårdagen.

2 kommentarer:

  1. Vilken glädje för henne och dig att ni kan dela vardagen lite så här(trots skitväder) Vad duktig hon blivit som fixar det själv nu!!! Heja!!! Jag har alldeles för stor respekt för hästar att göra det tror jag ... Ha en bra dag min fina vän!! 💚 KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är roligt att se att Amanda är så bra på det och tycker det är roligt. Det är stora djur fast det är islandshästar! Men dom är så fina. Kram

      Radera