Translate

onsdag 8 april 2015

Återbesök och lite skryt

Idag har jag varit på återbesök på ÖronNäsochHals på sjukhuset, men först ska jag visa en layout till Words & Painterys månadsutmaning, http://wordspaintery.blogspot.se/2015/03/march-2015.html
Dom har alltid en färgutmaning med en text därtill. Lite svåra färger tycker jag, men det är alltid kul att pröva något som jag inte annars gör.



Jag har använt vit cardstock med mist och lite stämpling, några blandade mönsterpapper och kort, klockorna stämplade jag och tryckte ut cirklar. Fotot är på barnbarnet Wille för en del år sedan då han hade mycket bekymmer med klockan.

Bussen in till Helsingborg idag och lite vårkänsla på vägen.


Jag fick bra förklaringar till varför jag mår som jag gör. Läkaren tyckte inte alls det var konstigt, hon menar att jag har en infektion som tar tid och ansiktsförlamningen är inte läkt. Cortisonbehandlingen blir man väldigt trött av efteråt under ganska lång tid förklarade hon också. Hon undersökte mig noga, gick ner med en kamera genom näsan ner i halsen och det såg bra ut, fanns inget konstigt där som jag oroat mig för. Den konstiga värken som strålat upp i huvudet trodde hon beror på en spänd muskulatur, jag har säkert spänt mig mer än jag fattat över hela situationen. Nu kan jag dessutom sluta sova med ögonkoppen, ska bli så skönt. Så, allt känns bra och nu är det tålamod, fortsätta vila, men också komma igång med korta promenader igen. Jag fick också ett träningsprogram till ansiktet som jag ska göra framför spegeln för att få igång de små musklerna igen, det var ganska dråpligt att se faktiskt. Nu känner jag mig lugn i själen och glad.

Lite skryt här också, idag fick jag veta att jag vunnit en tävling hos ARTastic, http://artasticchallengeblog.blogspot.se/2015/04/april-3ts-and-some-march-winners.html Jag blir barnsligt glad över det. Jag vann en annan tävling som jag fick veta när jag var i Berling, det var hos Scraphuset, http://scraphuset.blogspot.se/2015/03/vinnare-i-manadens-tavling.html. Det är uppmuntrande och gör denna hobby ännu roligare.

Onsdag idag och barnbarnet Wille kommer och spelar gitarr med Harald. Han vill ju ha "hembakat" så jag fick snabbt baka lite när jag kom hem.


Kladdmuffins, enkla och snabba att göra, http://www.ica.se/recept/kladdmuffins-551761/


En sats Finska pinnar så nu är kakburken fylld igen.




12 kommentarer:

  1. Så roligt att du fick en förklaring på tröttheten och kan slappna av lite och grattis till vinsterna. Du är ju så duktig. Ta det lugnt och var rädd om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Gun, tänker på dig imorgon, hoppas hoppas att det går bra!

      Radera
  2. Självklart att du vinner! Dina alster är så fina! Hälsningar från ett underbart Gilleleje! Kram från s/y Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Maj-Lis, såg fina bilder på Fb! Härligt!

      Radera
  3. Klart att du ska skryta lite med all rätt :) :) :) Du som tyckte färgerna var svår ho W&P och så går du och gör en sån strålande tolkning!!! Du är bäst !!! Ja det är inte lätt det där med klockan och tiden ;) Så skönt att du fått bra förklaringar på dina funderingar. Njut av familjen, gott fika och scrapvinsterna nu :) Ha en underbar dag! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, ja jag försöker verkligen njuta nu, känns så skönt.

      Radera
  4. Grattis till vinsterna..och så skönt att du fått besked, nu leker snart livet igen...:)
    Gunnel

    SvaraRadera
  5. Grattis till både vinsterna och resultatet från läkarbesök. Så lätt det verkar när du skriver att du svänger ihop muffins och finska pinnar. Jag tycker alltid det tar emot innan jag skall baka något och därför blir det jätte jätte sällan. Ha det bra vidare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, Ulla, det händer att det tar emot för mig också, men nu flyter jag lite på moln!

      Radera
  6. Grattis till vinsterna!!! Snygg layout dessutom!!! Kram ÅsaJ

    SvaraRadera