Translate

fredag 24 april 2015

Fredag

Min motion idag blev förrådet! Ut med allt för tusende gången och sortera igen. En del lådor och andra saker till båten och lite till återvinning. Det blev fint till slut, det blir alltid en massa tjafs eftersom jag och Harald har olika åsikter om vad som behövs göras, det var bäst att han körde med sakerna ner till båten medan jag gjorde klart. Jag cyklade ner senare och sorterade upp allt som kommit ner. Nu vet jag vad som finns, skönt. Nyinköpta kaffemuggar som jag inte hade en aning om att jag köpt, ibland undrar jag.  Vi fikade i båten sedan cyklade jag hem, vädret är inte så bra, en iskall nordlig vind som inte inbjuder till utarbete.


Jag satt en stund vid scrapbordet och gjorde bl a en layout till dotter Mias projekt, nu har jag bara fyra kvar att göra när jag väl får bilder.


Till denna har jag använt bakgrundspapper från Teresa Collins och sedan några olika mönsterpapper och dekorationer. Foto på svärsonen Jonas bror Mats med familj.


Ikväll firar vi lite, att båten är i sjön och att allt snart är iordning. Den där Havannan saknar jag förstås, unnar mig möjligtvis en sådan på nyårsafton, vad allt har blivit lite tråkigare.

Ha en trevlig helg nu alla och fira, ni hittar säkert på något som går att fira.

6 kommentarer:

  1. Hua så duktig du är! Vi skulle verkligen behöva städa ur och sortera våra förråd, det får bli en annan jul morgon.... En fin fin LO som alltid! Ser fram emot att få se lite bilder från vernissagen sen . Ha en härlig kväll och helg! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förråd är inte kul, vi har ett pyttelitet och måste sortera, det förstår inte min man hahaha! Kram

      Radera
  2. Christel, det finns alltid något att fira. När jag gjorde lumpen så skulle vi skåla var gång vi blev sugna på att ta en hutt och vi hittade hur många saker som helst att skåla för. Skål för det!

    SvaraRadera