Translate

tisdag 21 april 2015

Sjösättning

En efterlängtad dag så Aeolus skulle i sjön och det känns bra, vi längtar efter att segla nu. Innan dess cyklade jag ut till Nyhamnsläge, det var styrelsemöte i Fotoklubben. Det blev bra med cykling eftersom det kändes lite i benen efter gårdagen.
Sommarvärme och jag stannade och fotade lite.

Häggen blommar, det är väl hägg?


Badbryggan i Nyhamnsläge

Jag hann precis tillbaka till sjösättningen, de låg före i programmet. Härlig känsla denna fina dag.

Vi gick till vår plats och kunde lägga till, allt fungerade bra trots att vi är lite ringrostiga.


Vi hade åskådare och när vi väl lagt till kom de ombord och ville knappt gå därifrån. Vi hoppas på fika en annan dag.


Tisdag idag och Veckans Skiss har sin nya skiss, som är ritad av Camilla, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/04/60.htmlMin inspirationslayout där denna vecka är denna. Vit cardstock med sprayad mist och stänk, mönsterpapper från olika fabrikat, dekorationer och ritade trianglar. Foto på sonen Andreas.

Jag har också gjort ett kort till CiliinPappers månadstävling, https://ciliinpapers.wordpress.com/2015/04/04/manadstavling-april-2015/ Det är en färgpalett och måste vara ett kort.

5 kommentarer:

 1. Tror inte det är hägg kanske nåt fruktträd..om det är hägg så är det rekordtidigt...
  kanske nån annan som vet.? Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är säkert ett fruktträd, bara min önskan. haha också luktade det väldigt gott!

   Radera
 2. Ja då var skutan i vattnet :) Härligt!! Nä jag tror heller inte på Hägg den ser inte ut så här hemma iallafall :) Alltså! den LOn är helt otrolig!! Så snyggt komponerad att det inte är klokt!! Den stod verkligen ut bland era DT bidrag, även om dom andra också är jättefina. Men din är speciell!!! Och kortet bli man ju bara såå glad av :) Den förpackningen med stjärn stickersena har jag också,gillar!! Ses strax i dagens inlägg ;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dessa glada och uppmuntrande ord! Jag kan ju nästan tro att jag är bra, haha. Men, jag bara älskar att göra dessa layouter till mina nära och kära och fylla deras album. Det är ju det som är så roligt, kram

   Radera
  2. Du ÄR!!! bäst Christel!!! En stor förebild för mig (och säkert många fler)
   Kram

   Radera