Translate

fredag 22 april 2016

Det rättar till sig

Idag har jag hunnit ifatt känns det som, en härlig känsla. Städningen klar, alla inköp är inpackat på rätt ställe, mina scrapsaker är nästan sorterade där dom ska vara, tvätten är klar, men min strykning återstår. Jag gjorde klart istället för att promenera idag, bra beslut, jag blir lugn i själen. När jag nästan var klar kom barnbarnsbarnen Alva och Alice som jag skulle ta hand om några timmar medan mamma Hanna var på Sporthallen. Vi mös, åt lunch och lekte lite innan vi gav oss ut i solen.



Jag fick blåsa ballonger så jag blev helt yr i huvudet och sedan smällde Alice dom.



Vi plockade maskrosor som dom lade i sina cykelkorgar.


Det går undan med springcyklarna och jag blir lätt stressad.


Det blåste lite kallt, men här satt vi och hade det skönt i solen. Alva och Alice åt glass och jag parerade med servetter för att rädda dom fina vårjackorna. Hanna kom efter ett tag och hämtade töserna, så mysigt att vara med dom ett tag. Fast Alice blir så arg på mig när jag inte förstår vad hon säger, va? undrar jag och då upprepar hon sig högre och högre, men inte fattar jag för det. Då frågar jag Alva vad hon säger och då fattar jag inte heller. Till slut skriker Alice ordet och förhoppningsvis fattar jag annars får jag försöka prata bort det. Dråpligt blir det.


Jag återvände hem och efter att ha pustat ut med en kopp kaffe på balkongen förberedde jag morgondagens middag som även blev vår middag ikväll. Nu är jag trött faktiskt.

Jag har inte scrappat ett dugg denna veckan och börjar längta efter att komma igång igen. Men, jag har ju fortfarande layouter från träffen att visa. En layoutskiss fick vi att tolka.



Jag vred på skissen ett halvt varv och använde vit CS med mist. Anna hade med sig ett bra cirkelmall och skärare som var så behändig och jag kunde lätt skära ut lite större cirklar. Mönsterpappren är från Bella, några små dekosar, en ram, en flair och sytråd. Foto på barnbarnsbarnet Evy.

Fredag och jag får önska er alla en härlig helg!

8 kommentarer:

  1. En härlig dag för dig. Såg när du var och handlade glass med di små. Clara plockade också en hel bukett maskrosor som jag fick binda ihop och som hon skulle ge till Tove. Härligt med barnbarn och barnbarnsbarn (långt ord). Vi träffade Harald nere vid båtarna och fick en liten pratstund. Hoppas på fint väder i morgon för de som tänker gå på Vårmarknaden. Ha en skön helg. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är fint med maskroskransar eller om det blev en bukett. Ja, det är fina dagar nu. Kram

      Radera
  2. Svar
    1. Ja fina barnbarn Mia, tänk vad vår familj växer! Kram

      Radera
  3. Just nu för en vecka och ca 30 minuter sedan träffades vi i Solna på Fristadsträffen<3 Och ja jag tänker lika som du, vi skulle ha pratat mer!!! Men just då kändes det som att tiden var evig just där, jag verkligen VAR där!! Det ser så härligt ut med vår bilderna i bara tunn vårjacka på tjejerna. Du gör det så bra som hänger med dom på sina cyklar :) Full Fart!! Och den layouten med Evy är ljuvlig och så skir med så söta papper. Blev ju kanonbra när du tippade skissen på högkant istället! Det var så roligt att se på när du med lätthet arrangerade dina cirklar som jag ibland tycker är svårt. Det är ju så läckert med cirklar!! Skönt att du känner att du kommit ikapp så nu måste du faktiskt unna dig att bara scrappa och ta det lugnt. Jag har heller inte scrappat nåt riktigt sen i helgen. Hoppas på idag så det kanske dyker upp något i bloggen ikväll om jag har tur... Trevlig helg min vän! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som alltid för att du är så gullig! Nästa vecka ska jag komma igång igen, tänk, jag har inte ens tittat på mitt nya kit, det ligger oöppnat!!!!! Kram

      Radera
  4. Vilken söt liten Evy! Och din layout är bedårande söt! Fina papper, snygg design och söta dekorationer! Fint!
    Kul att du och Anna fick träffas IRL i helgen!
    Ha en fin helg! Kram Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Åsa, ja det var härligt på Fristadsträffen och att träffa Anna, synd att du och Maria var på den andra! Kram

      Radera