Translate

onsdag 20 april 2016

Onsdag

För andra veckan på rad så är mitt Friskis&Svettispass inställt, trist, men kanske lika bra det, just idag. Tidig morgon igen, jag körde in Harald till Helsingborg kvart i sex. Idag var det hans tur att shoppa med buss till Tyskland. Nu har vi bunkrat allt möjligt och kan fira sommar! Städningen här hemma har blivit lite eftersatt och jag började med det och tvättstugan. Jag ska visa makrobilder på Fotoklubben imorgon och det hänger över mig, jag har så svårt att få till bra makrobilder och har skjutit på det. Idag var jag tvungen och tänkte bra att kombinera med en promenad. Det har varit ett fantastiskt fint väder så det var härligt att komma ut. Jag kunde inte riktigt njuta av det utan var bara helirriterad, jag hade glömt att det var dåligt batteri i kameran och den orkade inte riktigt med. Dessutom fick jag ingen skärpa.



Det måste väl snart vara dags att forsla bort all tång.




Näe, nu struntar jag i fotograferandet, struntar i motionerandet, jag går hem och städar och tvättar, då vet jag iallafall hur jag ska göra.


Det var så skönt att vara hemma och få ordning även om jag inte hann med allt. Jag fick mitt månadsscrapkit från USA och tog cykeln en runda med nyladdat batteri till kameran. Det gick något lite bättre.



Hämtning av Harald i Helsingborg ikväll, det har gått i ett hela dagen. 

Just nu blir det inget scrappande så jag visar lite från helgen istället. En utmaning vi hade var en moodboard.



Jag inspirerades av färgerna, formerna och den veckade kjolen som jag efterliknande genom att lägga pappren ovanpå varandra och sydde fast. Foto på barnbarnet Amanda när hon var liten. Denna layouten fick jag det kreativa priset för som arrangörerna valde. Så glad och stolt blev jag.


De hade så fina priser på träffen, många företag som sponsrade rikligt.


Ungefär så....... ses imorgon.....

2 kommentarer:

  1. Ja frågar du mig är dina foton utmärkta iallafall! Underbara vårbilder. Och den layouten blev ju så läcker, du har så många härliga ideér!! Gillar allt!! Och fotot på tösabiten <3 Ja lägg dig ner nu med benen i högläge som hunden på bilden och vila mellan alla uppdrag och upptåg :) Ha en bra dag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, du uppmuntrar mig alltid! Nästa vecka ska jag ligga med benen i högläge, tror jag iallafall...... Kram

      Radera