Translate

onsdag 27 april 2016

Vårkyla

Hu så kallt det är, känns nästan värre än vintern, men det är klart förväntningarna som spökar. Dessutom vårjacka och nerpackade vantar. Inte ens promenader lockar, men jag hade inte hunnit ändå. Strykning hos svärsonen idag och då kom jag ju ut ändå.


Fina sommarblommor utanför dotterns ytterdörr.


I hamnen pågick ändå, trots vädret, lite arbete.


Vår nya fina brygga.


Jag tittade till vår båt som ligger fint. Påmastningen får vänta tills Harald är hemma igen.


Ja, äntligen forslas all tång bort och det blir en fin sandstrand igen.


Pannkakor till eftermiddagsfikat då barnbarnet Ebba kom på besök efter skolan, det gör mig glad.


Nu har jag tid att sitta och scrappa igen och det är så skönt och roligt.  Idag visar jag en layout jag gjort till CiliinPapers aprilutmaning. Det är en scraplift av Ulrika Wandlers fina layout.


Jag hade egentligen tänkt att byta ut cirklarna till något annat, men till slut kunde jag ändå inte låta bli cirklarna som jag gillar så mycket.


Jag har använt lite olika papper i en gråblå färgskala som jag tyckte passade till fotot. Det är inte så mycket mer att säga, fotot är på mina barnbarn Rasmus och Charlie, ca 10 år gammalt.

Ikväll var Höganäs Fotoklubb inbjudna till Ängelholm och jag fick åka med några andra fotovänner. Det var en oerhört inspirerande kväll, jätteduktiga fotografer med många olika inriktningar. Så väldigt roligt att se och prata om även om just jag inte är så aktiv i det pratet. Ängelholms Fotoklubb har dessutom egna lokaler och det skulle vi också vilja ha. Mina bilder från träffen är ju inga foto att skryta med, bara lite glimtar.




Vi fick fika och goda mackor.



En trött liten kille.


När vi skulle åka hem blev det lite foto på körsbärsträden där vi parkerat bilen.




2 kommentarer:

  1. Älskar din lift av Ulrikas LO!!! Sååå snygga papper och färgerna passar ju perfekt. Den här är bara så bra Christel!! Du fixar dessa cirklar galant, jag övade lite här om dagen jag med.. Resultat kommer vid tillfälle :) Vilka häftiga foton på körsbärsträden!! Ser nästan overkliga ut, bra scrap bilder :) Jaså ni har kallt ni också, snart vänder det nog får vi tro!! Ha en härlig dag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt att du tycker om den, ser fram emot dina "cirklar"! Du det är till och med kallt i Holland så det är bara att vänta på vårvärmen. Kram

      Radera