Translate

lördag 2 april 2016

Konstrunda igen

Det skulle bli en vanlig promenad, men eftersom jag ibland vill ha nya vyer så tog dotter Mia och jag bilen och körde ut till Viken och promenerade därifrån.





Eftersom Konstrundan är även denna helgen passade vi på att kolla några i Viken.




Vi blev kaffesugna och stannade till på Konditori Öresund och det blev en fika ute, härligt.



Det finns så många fina hus i Viken, men vi pratade för mycket för att vara flitig med kameran.



Vi tog bilen och fortsatte ut på landet för att besöka en konstnär där, Christel Jönsson som målar så mycket läckert. Vi fick en riktig undervisning om färger hos henne, det var så trevligt där.




Alltså, det är ju inte så kul att visa en av mina layouter efter det här, men jag gör det ändå. Den är till The Studio Challenges och deras utmaning är denna.
....Flowers - As spring is in the air, we challenge you to use flowers on your layouts, anyway, anyhow!


Ett blommigt papper från BoBunny så det är väl blommigt så det förslår. Jag tycker faktiskt är den är bättre i verkligheten än på fotot. Lite sommarkänsla iallafall. Foto på barnbarnsbarnet Alva i deras trädgård i somras.

8 kommentarer:

  1. Åh, vad jag gillade Christels tavlor! Det var härligt med vår promenad, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så trevligt att göra tillsammans, tack!

      Radera
  2. Och jag gillar Christels=du foton från er dag :-) Särskilt det med det rosa strandhuset och Mia!! Eller hus och hus ,vad kallas dom? Gillar också tavlorna, roligt att ni fick en lektion i färger. Det får du berätta på träffen :-) Apropå färger så är det massor av härliga färger på din fina blommiga layout, så häftigt med det bakgrunds pappret och du har lyckats framhäva fotot ändå! Paraplyet är så fint, du är så bra på att komponera ihop allt till en helhet. MMMM härligt!! Ha en skön söndag! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, det är badhytter, visst är de fina! Ja, jag undrar om det är lite inne med blommiga papper, verkade vara en hel del när jag var hos Kristinas Scrapbooking. Kram

      Radera
  3. Such bright and beautiful flower paper, looks great as a bold summery background. Thanks for sharing your flower layout with us at The Studio Challenges. xx

    SvaraRadera
  4. You picked such a playful floral print here - very nice.

    SvaraRadera
  5. Such a sweet page! That floral print couldn't be any more perfect for our challenge! Thanks so much for playing along with us in The Studio!

    SvaraRadera
  6. Such a cute photo and your choice of floral paper is just perfect. Fab layout. Thank you for playing along with us at The Studio.

    SvaraRadera