Translate

söndag 24 april 2016

Konfirmation

Jag har alltid haft lätt för att sova överallt, men det har blivit svårare (som så mycket annat) så det blev inte många timmar inatt. Det blev en tidig frukost och tonåringarna sov och sov. Jag tog kaffekoppen med mig ut i solen, helt underbart och jag fick också en fågelsångskonsert.



Deras utbyggnad växer fram fast nu blir det paus ett tag innan de börjar riva väggarna in till köket.


Deras andra hus på tomten.


Hilda delade platsen med mig.


Jag förberedde frukosten till barnen och kokte ägg innan jag cyklade hem snabbt för att duscha och byta kläder. När jag kom tillbaka var några ägg uppätna och kladdkakan likaså med vispgrädde. Vad sägs om den frukosten!


Charlie och Wille fortsatte med sin Lan och djurhuvudena från marknaden på huvudet. 


Haralds barnbarn Tilda konfirmerades idag och jag fick tyvärr hoppa över kyrkan då det började redan kl 10. Jag skulle följa Amanda till bussen då hon skulle åka till sin pojkvän i Ängelholm. Då hade jag sett fel på busstiderna och det blev en kaos igen. Efter denna helgen är jag allvarligt oroad över mig själv, en senilutredning är snart på sin plats. Det var en timme till bussen skulle gå och vi gick till fiket innan jag med lite oro lämnade Amanda på bänken för att vänta själv på bussen.


Väldigt försenad kunde jag köra ut till Nyhamnsläge för att vara med lite på Tildas konfirmationsdag. Harald hade fotat lite från kyrkan iallafall, konfirmationen var i Brunnbys fina kyrka.






Vi fick god mat och tårta och trevlig samvaro.






Fina konfirmanden


Herrhörnan!


Harald och barnbarnet Ina.


Jessica med mamma och moster.


Dotter Maria och barnbarnet Emma.


Haralds fruar haha!


Barnbarnet Kristoffer och halvbror Sebastian. 
Jag var så splittrad och trött annars brukar jag försöka få alla med på foto, det gick inte idag och en del blir säkert jätteglada över att slippa vara med. Jag glömde min ryggsäck med mina kameraobjektiv när vi åkte hem så Harald fick åka tillbaka senare. Det var ju inte så överraskande.....

Jag gjorde ett konfirmationskort på Fristadsträffen efter kortskissen vi fick där. Detta fick Tilda idag efter att jag kompletterat detta på insidan.










6 kommentarer:

  1. Ja vad ska man säga..jag hade inte kunnat hålla rätt på hälften....kram Gunnel

    SvaraRadera
  2. Haha!! Jag kan bara hålla med ovanstående talare!! Men det redde ju upp sig till slut :) Och så avslutar du md det så otroligt snygga kortet. Gillar det där lilla hjärtat på snöret och din stämplade svarta text!!! Och pappret och färgerna är ju så snygga!! Hon blev nog jätteglad för det kortet!! Kram på dig <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, ja du var ju med och valde texten på det! Kram

      Radera
    2. Ja tänk att jag fick vara med på ett litet hörn. Vad härligt det vore om vi kunde fråga varandra om råd sådär enkelt lite oftare :) Vi får smsa :) kram

      Radera
    3. Ja håller med dig.......

      Radera