Translate

fredag 22 juni 2018

Helsingör

Igårkväll hade min dator fått fnatt, ingenting fungerade och det gick inte att uppdatera bloggen, det var den 1 januari på morgonen och en massa annat, varningar o dyl. Plötsligt nu imorse var datumen rätt och jag kunde komma in på internet. Jag får nog gå igenom den med supporten på måndag när vi är hemma igen.
För att börja från början igår så körde vi till Helsingör för att lättast kunna släppa av Ebba och Wille.


Här kommer bilden på där ungdomarna har sovit! Det har fungerat utmärkt även om Ebba tyckte det skulle bli skönt att komma hem och sova ensam haha.


Vi stannade och jag följde dem till färjestationen.


Shop amok i Sverige, ja det kan dom ju göra, danskarna. Vi däremot får svårt att få pengarna att räcka i detta land. Kursen står nästan i 1,40 nu och priserna är liksom inte lägre än hemma.


Hejdå Ebba och Wille, nu blir det lugnt och gott om plats haha! Men det har varit så roligt att ha dom med oss, jag är så glad för det.


Vi körde till en ställplats (parkeringsplats) mellan nordhamnen och Kronborgs slott. Det var helt ok att stå men på kvällen märkte vi att det var de bilburna ungdomarna plats att köra runt och träffas på.
Vi gick och lade oss direkt och sov några timmar, vi var såå trötta, helt utslagna haha!



När vi vaknat och hämtat oss lite tog vi en promenad till byn.


Vi passerade det gamla varvsområdet där de bl a har ett Street Food område, så läckert med mat från en massa länder och inredning så kul. Finns hur mycket som helst att upptäcka.





Utanför finns denna fisken, symbol för plasten i havet? Jag orkade inte läsa.


Vi gick vidare till Axeltorv och gick in på Hyacint och åt, maten var slut i kylskåpet haha!


Jag tog 3 smörrebröd, ett paketpris med öl och en snaps.


Harald tog Klassisk wienerschnitzel som han inte fick på hela resan till Spanien. Det blev sedan en tidig sänggång trots eftermiddagssömnen. Nattsömnen blev dock inte så bra som vi hoppats, störda av bilarna och senare när de tystnat bröt ett ordentligt åskväder in, jösses vad det mullrade!

1 kommentar:

  1. Ja se datorer!! Dom lever sitt eget lilla liv, det är sen gammalt😘 Alltid lite melankoliskt med avsked❤️ Såg mumsigt ut eran mat!! Kram

    SvaraRadera