Translate

tisdag 23 juli 2019

Basteviksholmarna

Imorse sa vi hej och tack till Arne, Lilian, Jacob, Ann-Sofie och lille Leon. Vi körde ner till Basteviksholmarna där vi stått förut och gillar det. Vi hoppades på att det utlovade fina vädret skulle komma, men det var mulet mest hela dagen och en kall vind. Nåja, det var skönt ändå och när vi kommit på plats stekte jag pannkakor till lunch. Dessa kunde vi sitta ute och äta, solen tittade fram ett ögonblick.Vi kom hit vid 11.30-tiden och fick en av de sista platserna här. I främsta raden som är roligast att stå var det fullt. Jag tittade runt lite och fotade.


Badplatsen som vi använt tidigare, men idag blev det en annan badplats.Kaffe, sommarprat på radion och min bok, så skönt!
Senare gick vi och badade, här är så välordnat och fint.


Här syns främsta raden med husbilar, vi fick ta den andra raden med utsikt över hamnen, inte dumt det heller.

Här finns en badplats på vardera håll och idag tog vi den andra som är lite större och lättillgängligare.Det är inte varje dag vi kan bada med denna utsikten.Ovanför badet här är det en stor gräsplan, minigolf, boulebana och något annat spel samt restaurang och kök.
Vi åt middag och har bara en riktig slappekväll.

2 kommentarer:

  1. Sååå vackert!! Hoppas vädret är med er bättre idag. Här uppe i Edsbyn har vi tokvarmt nu, 28-30 grader i skuggan nu kl 18. Får se hur länge det håller i sig dock. Kram på er!! 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, då har ni bosatt er på terassen med er bubbelpool! Kram

      Radera