Translate

lördag 27 juli 2019

Lördag

Det är skönt att vara hemma även om jag älskar att uppleva nya saker. Imorse var jag nere och badade, det har jag längtat efter, alltså att just bada här hemma. Det var skönt, varmt och inte så salt, nu kände jag verkligen skillnaden. Baden på västkusten går inte att slå av den anledningen.Redan på förmiddagen började det bli fullt och inte så lugnt som jag hade det senast på Basteviksholmarna.


Min liggande utsikt.


Hem igen för att åka till barnbarnet Amanda med saker jag köpte till henne på Ullared. Hon har flyttat till en egen lägenhet och det är så roligt för henne. Hon ska få boendestöd och vi är många som kan hjälpa henne vid behov. 


Hon fick present också.


Just nu har hon besök av sin pojkvän Adam, det är ju semestertider.


Det är en jättefin liten lägenhet och Joel har helrenoverat den, några saker fick de gjort, byte av golv bl a och hon börjar få det så fint.Han har målat hela lägenheten, satt nytt kakel och bänkskiva och sedan fick hon en ny spis av fastighetsägaren. Vi önskar henne verkligen all lycka med detta.
Hemma igen började jag tömma bilen. Jag är inte riktigt klok, det inser jag nu, jaja jag vet det egentligen. Med grejer jag släpade upp igen, nästa gång måste jag verkligen tänka efter hur mycket som egentligen behövs. Det blir andra "bullar"!


Jag var tvungen att pausa lite på balkongen. Nya blommor, haha konstgjorda, men ändå, rätt mysigt faktiskt.
Ikväll tog jag en kvällspromenad, det är ju helt ljuvligt väder, så varmt, det går nästan inte att tro att det är sant.


Fortfarande många som badade vid niotiden.
Jag fortsatte ut på invallningen för att fotografera solnedgången.


Det har växt massor sedan jag gick här sist.


2 kommentarer:

  1. Så kul att få se foton på Amandas lägenhet��. Härligt med hemma�� Kram / Mia

    SvaraRadera