Translate

måndag 4 maj 2015

Ärendedag

En kort morgonpromenad i duggregn. Men, det har plötsligt blivit varmt i luften och det är ju skönt.


Jag gick upp på kullen vid Tivolihuset/Siöcronaparken, där uppe har jag inte varit sedan barnen åkte tefat när de var små. 


Det har blivit så grönt, hur härligt som helst.


Nu har vi behövt putta igång vår bil flera gånger och grannarna har blivit involverade några gånger för mycket så idag åkte vi först till Mekonomen och köpte nytt batteri. Nu startar han, Ola, med ett härligt ljud. Ikea för att köpa lite fler pallar för kalas på lördag samt scrapramar. Då passade vi på att äta lunch, vi hade nog inte orkat vidare annars.



In på Väla för några ärenden där. Det finns ingenting som gör mig så irriterad och på dåligt humör som att gå där bland alla butiker och inte hitta den butiken jag ska till.  Jag fick ändå ganska snabbt gjort det jag skulle. Vi fortsatte till Ängelholm och scrapbookingbutiken. Till min fasa upptäckte jag att alla mina vita cardstock var slut. Ni vet dom jag för det mesta har som bakgrund så nu köpte jag 20 st (och lite annat). 

Jag har gjort  den sista layouten till Mias beställningen, men nu kom jag på att jag måste göra om en. 


Här är det Mia själv och hennes sambo Jonas. Jag hittade ett perfekt papper för dom när dom sedan ska sitta bland sina olika familjer. Pappret är från My Minde Eye. Några papper från Maja Design, lite dekorationer och en av de nya flairs.



8 kommentarer:

  1. Ja, så fin den blev! Kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Åh!!! så ljuvligt lummigt och grönt trots regnet!!! Eller egentligen, tack vare regnet ju... Tur att det fanns vit CS i butiken då, det är inte kul att bli utan sin grund i scrapandet ju. Det har jag gjort nån gång. Blev iof sig då tvungen att utmana mig själv att använda färgade och mönster papper som bas :) Den sista , eller näst sista blev det nu då visst... LOn blev också den jättefin!! Så perfekt baspapper du hittade till dom, mysigt!! Snyggt också att bryta av med det gula. Som jag sagt tidigare, vilken skatt du ger Marie och familjen!! Hoppas du skrivit lite på någon av dom nu då med din egen fina handstil, du minns själv hur glad du blir när du hittar nåt som din mor har skrivit :) Annars skriv nåt bakpå LOn... Nä gör som du vill, jag ska inte lägga mig i , haha! :) Ha det gott!!! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt tips Anna, det skulle jag såklart gjort, men nu är dom redan inramade och klara! Jag köpte lite olika papper igår, bl a från Kaisercraft som jag gillade, även ett paket dekorationer, har redan börjat använda dom. Ha det bra kram!

      Radera
    2. Du får skriva en liten hälsning och klistra fast på baksidan av ramen då vetja :-) Bild!!! På papper och dekos. Kram :-)

      Radera
    3. Ska kanske skaffa mig en personlig stämpel, det vore roligt! Då slipper jag skriva haha!

      Radera
  3. Tror jag också får gå upp på Tivolibunken och titta hur fint det ser ut där från ovan. Har inte varit där uppe sedan Thomas var liten. Jättefin bild på Marie och Jonas. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla, ja gör det, det var lite kul!

      Radera