Translate

onsdag 13 maj 2015

Scrappat

Ja, en layout att visa idag efter ARTastics majutmaning, http://artasticchallengeblog.blogspot.se/2015/05/and-then-it-was-may.html En härlig bild att utgå från samt att använda stjärnor.


Min tolkning är denna


Jag valde ett stort foto på barnbarnet Anna och en blå cardstock med mönsterpapper från Bella. Massor av stjärnor, lite färgkladd, en flair och text. En rolig utmaning, tack för den!

En morgonpromenad i regn och rusk tillsammans med syster Anita och vi valde att inte gå ner till havet idag.




Vi gick in på kyrkogården, det är alltid så rofyllt där och vackert nu i vårgrönskan.


Vi stannade till vid Minneslunden för att säga hej till mor och far.



I Kaptenens trädgård är det också så vackert nu.



Mursten är alltid vacker att titta på.

Om jag ska fortsätta mitt gnäll, och ja det gör jag, så ligger mitt knä nära till hands, skitont har jag i det just nu, alltid är det nåt. Annars frodas mitt herpesvirus och Anita tror, vilket jag också gör, att det är det som har spökat för mig hela tiden och det som ger alla mina symtom i ansikte och huvud. Tur att jag är i den åldern att jag inte bryr mig så mycket om hur jag ser ut. 


Fy vilket väder idag, jag cyklade ner till båten för att ta mått på några saker som jag ska sy och det var kallt. Inte alls inbjudande till någon segling som det är nu.


Ett skydd till utombordsmotorn och ett till grillen har jag tänkt. Blir morgondagens arbete.


Ikväll var vi iväg till restaurang Glöd för att medverka i Quiz frågesport. Man ska vara fyra personer till ett bord och vi hade med oss min syster Anita och Hanna. Det är väldigt roligt och trevligt, mat serveras och man vet aldrig vad, ikväll var det chorizo och potatissallad, det var väl sådär, jag är inte så glad för korv.





Det var svåra frågor ikväll tyckte jag som inte kunde många, men tillsammans fick vi 9 rätt av 20.


Tyvärr vann grannbordet med svärsonen Jonas med bröder och svägerska över oss med 3 rätt mer, irriterande. De som vann hade 13 rätt så det var ganska svårt.








17 kommentarer:

  1. Oj Oj Oj Christel!!! Du har gjort det IGEN!! Har du siktat in dig på ett Hattrick?! :)
    Den här LOn är även den en het vinnar kandidat, var så säker!! Du har så träffsäkert och med stil fått till det med det blå CSet. Jag säger det lika som sist, komihåg att jag sa det först!!! :) Såå läckert!!! Hoppas det lägger sig med herpes såret snart och att det där viruset flyger sin kos nu!! Ha en bra dag! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag blir så glad över dina kommentarer, du är så rolig och gullig! Och, den där bilden var ju så rolig att tolka! Kram

      Radera
  2. Gee I enjoyed reading this post with all your wonderful photos. I hope the weather gets better and the sun shines!!! ANYWAY, getting back to your ARTastic entry. It's WONDERFUL....such a pretty girl & beautifully scrapped! Wonderful take on our challenge with the stars this month. Thank you for joining in:):)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you Lizzy, yes we hope the sun is coming! It is a wonderful picture with the stars and it was so fun to work with!

      Radera
  3. Love this page Chistel, you can certainly see the artwork in your layout. Thank you so much for sharing with us at ARTastic.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you Jane, I love the nice picture this month!

      Radera
  4. Maten tyckte väl Harald om i alla fall!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja både han och Jonas tyckte det var kanonmat!

      Radera
  5. This is a wonderful interpretation of this month's artwork. Your page is beautiful, Christel. Thank you for joining in with us at ARTastic.

    SvaraRadera
  6. Lovely, fun layout. Thank you for joining us at ARTastic tis month.

    SvaraRadera
  7. Oh what a fantastic LO and photo too, I love all the star work on your page.
    Tusen takk for at du deltar i vår "challenge" hos ARTastic :)

    SvaraRadera
  8. I love the vibrant blue with that gorgeous photo! A fantastic take on the challenge. Thanks for joining in at ARTastic :)

    SvaraRadera
  9. Perfect stars for our inspiration page. Beautiful photos and I love how it stands out on your page. Thank you for joining us at ARTastic this month.

    SvaraRadera
  10. A beautiful photo perfectly set off by the stars and the blue background. Thank you for playing at ARTastic. Cheers, Di

    SvaraRadera
  11. A wonderful take on the challenge. You certainly nailed the criteria. Thank you for sharing with us at ARTastic
    Mary

    SvaraRadera