Translate

tisdag 19 maj 2015

Veckans Skiss

Det är tisdag igen och Veckans skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/05/64.html Och vet ni vad? Det är jag som har ritat skissen och det är den första jag gjort, men hoppas på fler till hösten.


Min egen tolkning av den skissen


Papper från Studio Calico, även de flesta av dekorationer är från mitt kit därifrån. Ett härligt foto på barnbarnsbarnet Alice. Nu hoppas jag på många tolkningar och extra kul att se dom.

Idag har jag haft ett uppdrag som tog större delen av dagen och när jag cyklade hem gick färden via hamnen för att kolla in ovädret som var på ingång.



Jag har glömt att berätta att jag vunnit en vinst hos My Creative Sketches, http://mycreativesketches.blogspot.se/2015/05/aprils-winner.html
Denna layouten har vunnit, lite lustigt.


Jag fick en vinst idag från ARTastic


Alltid kul att få lite extra grejor, kommer säkert till användning.

Harald har fått ordning på gasolgrillen idag, den nya regulatorn han köpt var trasig! Han fick köra ut igen till Kattarp och få en ny. Så nu är allt iordning där. Återstår rätt mycket packning, men det får ske senare i veckan.





4 kommentarer:

  1. Jättesnygg skiss Christel! Skäms att jag inte riktigt hann med en tolkning denna vecka. Du får göra fler skisser till hösten så jag får tolka dom. :-) Grattis till vinsten också!!! Kram Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja så är livet ibland och det går inte att hinna allt även om man vill! Jag ska försöka mig på några skisser inför hösten så du får chans igen haha! Kram

      Radera
  2. Ja den här skissen är bara sååå snygg!!! Och inte bara skissen, din LO är även den en 10 poängare!! Lite att leva upp till för mig nu när den ska tolkas ;) Roligt att få lite scrap godis hem i post lådan :) Och snart får du ett till paket från din senaste vinst, KUL!!! Ja ni lär ju behöva en del med er när ni ska ut på en så lång resa med båten. Blir skönt för er att komma iväg nu :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack, jag är helt övertygad om att du kommer att göra en finfin tolkning! Kram

      Radera