Translate

torsdag 21 maj 2015

Som man bäddar......

Som man bäddar får man ligga sägs det och det blev jag varse imorse. Jag vill ju bara skylla på gårdagens festlighet, men fattar inte riktigt. Mitt ben var det värsta hittills, jag har inte kunnat gå ordentligt på hela dagen. Nu hoppas jag det är bättre imorgon. Vi har packat ner i båten idag och Harald har varit i Limhamn och hämtat båtstöttor som vi fått av goda vänner.


Mina påsar är på plats men det hade varit snyggare med blå. Jag hade tyget så det fick bli det.


Jag haltade ut på bryggan idag av ren nyfikenhet. En ny handikappramp är satt på plats och det är imponerande. Så härligt för alla som är funktionshindrade på olika sätt. Heja Höganäs kommun!



En stund vid scrapbordet tog jag också och gjorde maj månads utmaning hos CiliinPapers, https://ciliinpapers.wordpress.com/2015/05/04/manadstavling-maj-2015/ Tävlingen är att lifta en duktig scrappare Marie "Sockergrynet", hon gör riktigt härliga layouter och det var så roligt att få möjlighet att lifta denna.


Jag har tänkt länge att jag skulle prova att placera dekorationer så där rakt och jämnt och nu blev det av. Jag valde alltså just det och använde också tre foto.


Vit CS och lite olika dekorationer, de flesta från Bella och Echo Park. Symaskinssöm och ja, jag vågade mig på att handskriva igen.

Jag har äntligen fått mitt majkit från Studio Callico med fina papper och dekorationer. Häftet med de små mönsterpappren har jag beställt extra.


Ikväll var det sista medlemsmötet i Fotoklubben innan sommaruppehållet och vi tittade på medlemmars bilder. Igårkväll missade jag redovisningen från Fotomaran i Åstorp och det delades ut pris till bästa serie och bästa bild till paret Gunilla och Lasse. Jag fattade inte riktigt vilken plats jag kom på men jag tror någonstans på mitten, tråkigt bara att jag inte fick se de andras bilder.









6 kommentarer:

  1. Jag har inte riktigt hängt med vad som hänt med ditt ben, men jag hoppas att du snart blir helt bra, vad det nu än är. Ni får ha en jättetrevlig seglingssemester med förhoppningsvis bra väder. Ta väl hand om er bara. Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag hoppas det fungerar med seglandet, men annars är det bara att vända igen så vi får se. Jag tror att det är knäet som krånglar, men fy fasen vad ont det kan göra, men det vet nog du. Kramar!

      Radera
  2. Nää!!!! Ont igen :-( Nu får det räcka tycker jag! En så härlig lift av Maries LO du gjort!!! Sååå söta tjejer med dom mysiga byxorna :-) Och härligt att du skriver för hand!!!! MERA!!! Du har så snygg hand stil ju! Åh jag blir så sjuk av avund varje gång jag ser dina kit!! Vill HA!! Det skulle vara kul att prenumerera nån gång någonstans..... SC verkar ha fina kit varje gång. Kram på dig! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, den var kul att lifta! Blir ju liksom något annat än jag brukar göra. Det finns så många kit att prenumerera på, jag har testat tre nu och har gillat alla. Denna månaden tyckte jag kanske att det var lite tunt, men det är väldigt fina saker. Kram

      Radera
  3. Jag blir också så glad av din handstil!

    SvaraRadera